Ziua Porților Deschise la Facultatea de Științe Politice (SNSPA)

Miercuri, 25 mai 2022, la ora 12:00, Facultatea de Științe Politice (SNSPA) vă invită la Ziua Porților Deschise.

EEvenimentul va avea loc în format hibrid, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A, sector 1, Amfiteatrul 2) și online (prin intermediul platformei Webex – linkul de conectare la eveniment este: https://snspa.webex.com/meet/clasa20.fsp.20).
Pentru a participa la această întâlnire, vă rugăm să completați acest formular online, până marți, 24 mai 2022.

 

Program:

  • 12:00 – Discurs de bun venit din partea prodecanului FSP – conf. univ. dr. Brîndușa Palade
  • 12:10 – Prezentarea ofertei educaționale a Departamentului de Științe Politice și Studii Europene. Scurt exercițiu despre valori democratice și gândire critică – lect. univ. dr. Măriuca Oana Constantin
  • 13:00 – Prezentarea ofertei educaționale a Departamentului de Sociologie și Psihologie – lect. univ. dr. Cătălina Roșca
  • 13:30 – Discuție cu studenții despre experiența lor la FSP

 

Vrei să înțelegi care sunt principiile regimurilor politice și cooperării globale? Vrei să vezi cum se abat de la ele politicienii, în luptele de putere? Vrei să înțelegi cum pot participa la democrație cetățenii făcând presiuni civice asupra guvernelor? Vrei să înțelegi de ce democrația și libertățile nu sunt alegerea tuturor și cum pot fi protejate? Vino la Facultatea de Științe Politice! Te așteptăm la SNSPA, cu ușile amfiteatrului deschise, să ne cunoaștem și să vorbim despre ce cursuri poți urma la noi și la ce ți-ar putea folosi.

Ce vrei să scrie pe cartea ta de vizită? Află care sunt oportunitățile de studii, de practică și de carieră în științe politice, studii europene, sociologie și psihologie.

Mai multe detalii legate de Facultatea de Științe Politice și de admiterea de anul acesta, aici.

 

Comments are closed.