Admitere 2024

Calendarul admiterii la SNSPA

Admiterea la studiile universitare de licenţă din cadrul SNSPA se desfăşoară în luna iulie 2024, imediat după examenul de bacalaureat. Însă, Facultatea de Ştiinţe Politice începe selecţia candidaţilor încă din primăvară. Înscrierile la masterat încep pe 8 iulie 2024.
Admiterea la studiile universitare de doctorat se desfăşoară în sesiunea septembrie 2024.

Înscrieri online la SNSPA

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează înscrieri online pentru admiterea la studii universitare de licență și masterat. Accesează platforma la adresa admitere.snspa.ro, de pe orice dispozitiv de tip desktop PC, laptop, tabletă, telefon mobil, cu acces la rețeaua de internet, și deschide-ţi un cont de utilizator. Completează câmpurile obligatorii, încărca documentele fotografiate, selectează programele de studii și forma de învățământ (ZI/ID), din cadrul facultăților pentru care optezi.

Condiţiile de admitere

Admiterea la programele de studii universitare ale SNSPA se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opțiunile candidatului, în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025.

Taxele de înscriere

Taxele de înscriere la concursul de admitere, taxele de înmatriculare şi modalităţile de plată.

Numărul de locuri la buget

Numărul de locuri la buget este alocat pentru fiecare facultate din cadrul SNSPA, studii de licență şi de masterat.