Întâlnire online, dedicată admiterii 2022, cu decanul Facultății de Administraţie Publică (SNSPA), conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu

Marți, 31 mai 2022, decanul Facultății de Administraţie Publică (SNSPA), conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu, organizează o întâlnire dedicată liceenilor interesați de admiterea la facultate.

Evenimentul se va desfășura online, începând cu ora 20:00. Pentru a participa la această întâlnire, vă rugăm să completați acest formular online, în baza căruia veți primi link-ul de acces.

La eveniment sunt invitați toți cei care doresc să se înscrie anul acesta la concursul de admitere la Facultatea de Administraţie Publică (SNSPA) și vor să afle cât mai multe informații legate de programele de studii ale facultății, oportunitățile de carieră după absolvire sau au întrebări ce vizează „viața în universitate”.

“Înscrierea la facultate este un pas important: ne întrebăm care este varianta cea mai bună, dacă am luat decizia corectă, cum ne va influența viitorul această alegere. Timp de 3 ani vom fi în aceeași echipă. Așa că îi invit pe liceeni (și pe părinții, prietenii lor) să ne cunoască, înainte de concursul de admitere. Cei care vor participa la eveniment vor afla cine suntem, cu ce ne mândrim și cum îi putem sprijini să își găsească mai ușor drumul în viața profesională”, a susținut decanul Facultății de Administraţie Publică (SNSPA), conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu.

 

Admiterea la programele de licență ale Facultății de Administraţie Publică se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, respectiv a mediei examenului de Bacalaureat, în corelaţie cu opțiunile candidatului(ei), în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2022-2023.
Mai multe detalii legate de Facultatea de Administrație Publică și de admiterea de anul acesta, aici.

Comments are closed.