Sesiune de orientare #IN Master pentru viitorii specialişti în științe administrative și leadership public, diplomație și relații internaționale

Studenţii şi absolvenţii interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat la Facultatea de Administrație Publică (SNSPA) sau la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europene (SNSPA) sunt invitați să participe miercuri, 10 iulie 2024, ora 11:00, la sesiunea de orientare #IN Master.

Organizatori:

Conf. univ. dr. Crina Rădulescu, prorector SNSPA

Conf. univ. dr. Diana Iancu, decanul Facultății de Administrație Publică

 

Evenimentul va avea loc în format hibrid: fizic, la sediul din Bd. Expoziției 30A (Parter, Sala Multifuncțională) sau online, pe platforma Webex.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online.

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Administrație Publică (SNSPA) și din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europene (SNSPA), oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar cadrele didactice vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Programele de masterat organizate de Facultatea de Administraţie Publică se adresează tuturor celor care îşi doresc să lucreze sau lucrează în instituţiile, autorităţile şi agenţiile publice naţionale, locale sau europene şi persoanelor interesate de sectorul privat şi interacţiunile acestuia cu mediul public.

 

Facultatea de Administraţie Publică este o facultate competitivă, acreditată national și european, care se mândreşte cu peste două decenii de experienţă academică şi de cercetare în ştiinţele guvernării şi mii de absolvenţi dedicaţi servirii interesului public. Facultatea de Administraţie Publică oferă studenţilor săi o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: management public, afaceri publice, afaceri europene, e-guvernare, politici antifraudă și anticorupție, administraţie publică, drept, managementul fondurilor europene, managementul achizițiilor publice, spațiul administrativ european.

 

 

Consultă lista programelor de masterat de la Facultatea de Administrație Publică (SNSPA)

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

 

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență redusă (IFR)

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Facultatea de Administrație Publică, aici.

 

 

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) oferă o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: relaţii internaţionale, diplomaţie și negociere, studii europene, programe şi politici europene, studii de securitate, studii latino-americane sau dezvoltare şi cooperare internaţională.

 

Masteratele Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) sunt concepute şi derulate cu obiectivul strategic de a oferi studenților competenţe esenţiale pentru o carieră de succes în aria profesională dinamică a relaţiilor internaţionale şi integrării europene.

 

Consultă lista programelor de masterat de la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA)

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană, aici.

Comments are closed.