Sesiune de orientare #IN Master pentru viitorii specialişti în comunicare și afaceri europene, publicitate şi social media

Studenţii şi absolvenţii interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) sunt invitați să participe vineri, 12 iulie 2024, ora 18:00, la sesiunea de orientare #IN Master.

 

Organizator: Asist. univ. dr. Roberta Răducu

Evenimentul va avea loc în format hibrid: fizic, la sediul din Bd. Expoziției 30A (Etajul 3, Sala 307) sau online, pe platforma Webex.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online.

 

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar cadrele didactice vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Masteratele Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) sunt proiectate și actualizate în strânsă legătură cu cerințele și tendințele pieței de muncă. Toate programele de masterat au o puternică dimensiune aplicativă, pe de o parte prin natura și obiectivele disciplinelor, pe de altă parte prin faptul că majoritatea profesorilor au acumulat și experiență ca practicieni sau consultanți.

 

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice oferă studenţilor săi o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: comunicare şi publicitate, social media şi marketing online, leadership și comunicare politică, brand management, comunicare în afaceri, managementul proiectelor, afaceri europene, comunicare digital și audio-video.

 

Consultă lista programelor de masterat

Domeniul Științele Comunicării

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență redusă (IFR)

 

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, aici.

Comments are closed.