Sesiune de orientare #IN Master pentru viitorii antreprenori şi manageri de succes

Studenţii şi absolvenţii interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat la Facultatea de Management (SNSPA) sunt invitați să participe luni, 15 iulie 2024, ora 18:00, la sesiunea de orientare #IN Master.

 

Organizator: Prof. univ. dr. Alexandra Zbuchea, prodecanul Facultății de Management

Evenimentul va avea loc online. Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online. Puteți participa online, accesând acest link.

 

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Management, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar coordonatorii programelor de masterat vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Programele de masterat din cadrul Facultății de Management (SNSPA) oferă studenţilor flexibilitatea de a-şi personaliza educația atât în funcție de propriile interesele specifice, cât și în concordanță cu aspirațiile de carieră. Prin programele noastre de studii universitare de masterat, gândite după principiul “experiental learning”, ne propunem să depășim perspectiva unei simple pregătiri în domeniu oferind aplicanților posibilitatea reală de a deveni acei “lideri” cu potențial de dezvoltare a domeniului în care lucrează și totodată cei care pot transforma vieți, cariere și companii în povești de succes.

 

Facultatea de Management, cea mai tânără structură din cadrul SNSPA, îşi asumă rolul de a pregăti tinerii care îşi doresc o carieră în structurile de conducere ale organizaţiilor, în practica și consultanța de afaceri și management.

 

Consultă lista programelor de masterat:

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Domeniul Management:

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Facultatea de Management, aici.

Comments are closed.