Sesiune de orientare #IN Master pentru viitorii specialişti în specialişti în știinţe politice, antropologie și studii de mediu

Studenţii şi absolvenţii interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat la Facultatea de Ştiinţe Politice (SNSPA) sunt invitați să participe marți, 9 iulie 2024, ora 12:00, la sesiunea de orientare #IN Master.

 

Organizatori: Lect. univ. dr. Oana-Andreea Ion și asist. univ. dr. Oana Dervis

 

Evenimentul va avea loc în format hibrid: fizic, la sediul SNSPA din Bd. Expoziției 30A, Etajul 2, Sala 217 sau online, pe platforma Webex.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online.

 

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA), oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar cadrele didactice vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Masteratele Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA) oferă flexibilitate și specializare multidisciplinară, fiind gândite astfel încât să ofere un avantaj competitiv absolvenților, pentru că înțelegem că în societatea de astăzi este nevoie, mai mult decât oricând, de minți capabile să analizeze și să rezolve rapid și eficient probleme complexe. În acest sens încercăm să oferim atât predarea unor cunoștințe teoretice fundamentale cât și să formăm deprinderi practice.

 

Facultatea de Ştiinte Politice (SNSPA) este una dintre cele mai mari facultăţi de ştiinţe politice din România. Prin programele de studiu oferite şi activitatea de cercetare desfăşurată, Facultatea de Ştiinţe Politice îşi propune să dezvolte disciplina ştiinţelor politice şi a celor conexe, dar şi valorile democratice şi civice ale societăţii româneşti.

 

Consultă lista programelor de masterat de la Facultatea de Ştiinte Politice (SNSPA)

Consultă lista programelor de masterat

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Domeniul Științe Politice:

 

Domeniul Sociologie:

 

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Facultatea de Științe Politice, aici.

Comments are closed.