Prima ediție a taberei urbane #in NOVA

Prima ediție a taberei urbane #in NOVA reunește liceeni interesați să afle mai multe despre misiunea statului și a autorităților lui și ce formează cultura politică a unei țări. Provocările inteligenței artificiale și rolul societății civile în crearea unui viitor mai bun pentru fiecare dintre noi și noi toți laolaltă sunt și ele cap de afiș, iar vizitele la Institutul Național de Administrație, Asociația Municipiilor din România, Parlamentul României, Muzeul Băncii Naționale a României și Muzeul Cotroceni vor întregi experiența descoperirii administrației publice.

 

Tabara #in NOVA este organizată cu sprijinul Ministerului Educației, prin Fondul de Dezvoltare instituțională (mai multe detalii despre Proiectul #in SNSPA, aici)

 

Locație: Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Bd. Expoziției nr.30A, sector 1, București. Pentru vizitele de studiu și cele culturale, transportul (din)spre SNSPA sunt asigurate de SNSPA.

 

Calendar: 8 – 13 iulie 2024

 

Programul evenimentului poate fi consultat aici.

 

Urmează să treci în clasa a X-a, a XI-a sau acum termini clasa a XII-a?  Atunci … HAI în Tabăra organizată de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA)

 

Cât costă?
Accesul la cursuri, în muzee și instituțiile partenere este gratuit. Mesele sunt, de asemenea, gratuite. Te vor costa transportul până la sediul nostru din București (Bd. Expoziției 30A) și cazarea în București, dacă nu ai 18 ani împliniți și nu faci naveta.

 

Am împlinit 18 ani! Pot să beneficiez de cazare gratuită pe parcursul taberei?
Da! La înscriere, spune-ne că vrei să beneficiezi de cazare și, dacă ești selectat (ă), ai cazarea asigurată!

 

Cum pot aplica?
Simplu! Trimite un email la adresa decanat@administratiepublica.eu, spune-ne că te interesează să intri în competiția pentru un loc în tabără #IN NOVA, menționează dacă vrei cazare și atașează mesajului un scurt eseu, în limba română, despre ce te-a motivat să alegi #IN NOVA. Nu uita să adaugi și un număr de telefon unde te putem contacta! Noi citim ce ne-ai scris și îți transmitem pe email răspunsul nostru!

 

Până când pot aplica?
Până marți, 26 iunie 2024, ora 23:59 (ora României).Când și cum primesc răspunsul la aplicația mea?Vineri, 28 iunie 2024, pe adresa de email de pe care ne-ai trimis intenția ta de participare în Tabară.

 

Care e programul Taberei?
Ai toate detaliile aici.

Comments are closed.