Sesiune de informare #IN4Science pentru liceenii pasionați de domeniul “Științe politice”

Liceenii care doresc să susțină admiterea la facultate și să urmeze un program de studii în domeniul științe politice sunt invitați să participe marți, 9 iulie 2024, ora 10:00, la sesiunea de informare #IN4Science.

Această sesiune va oferi elevilor o perspectivă detaliată asupra programelor de studii oferite de SNSPA, în domeniul științe politice, precum și informații privind oportunități de carieră și beneficiile unei educații la SNSPA.

Elevii vor avea șansa de a interacționa cu cadre didactice ale Facultății de Științe Politice (SNSPA).
Organizatori: Lect. univ. dr. Oana-Andreea Ion și asist. univ. dr. Oana Dervis

 

Evenimentul va avea loc în format hibrid: fizic, la sediul din Bd. Expoziției 30A (Etajul 2, Sala 217) sau online, pe platforma Webex.

 

Pentru participare, vă rugăm să completați formularul online, disponibil aici

 

Sesiunea de informare #IN4Science este organizată în cadrul proiectului “#IN SNSPA: Incluziune și acces în învățământul superior din domeniul științelor sociale”. Prin intermediul acestui proiect, SNSPA continuă să sprijine și să promoveze accesul la educație de calitate pentru toți tinerii, indiferent de proveniența lor socio-economică. În acest mod, SNSPA își menține angajamentul de a contribui la dezvoltarea viitoarei generații de lideri și profesioniști.

Comments are closed.