Seara masteratelor la Facultatea de Științe Politice (SNSPA)

Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la “Seara Masteratelor”, eveniment dedicat studenților și absolvenților interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul ştiinţelor politice sau al sociologiei.

 

Evenimentul se va desfășura luni, 22 aprilie 2024, de la ora 18:00, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A, sector 1), parter, Sala Multifuncțională.

 

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Științe Politice, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar coordonatorii masteratelor vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online.

 

 

Informează-te și alege!

Facultatea de Ştiinte Politice (SNSPA) este una dintre cele mai mari facultăţi de ştiinţe politice din România. Prin programele de studiu oferite şi activitatea de cercetare desfăşurată, Facultatea de Ştiinţe Politice îşi propune să dezvolte disciplina ştiinţelor politice şi a celor conexe, dar şi valorile democratice şi civice ale societăţii româneşti.

 

Masteratele Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA) oferă flexibilitate și specializare multidisciplinară, fiind gândite astfel încât să ofere un avantaj competitiv absolvenților, pentru că înțelegem că în societatea de astăzi este nevoie, mai mult decât oricând, de minți capabile să analizeze și să rezolve rapid și eficient probleme complexe. În acest sens încercăm să oferim atât predarea unor cunoștințe teoretice fundamentale cât și să formăm deprinderi practice.

 

Consultă lista programelor de masterat

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Domeniul Științe Politice:

 

Domeniul Sociologie:

 

Condițiile de admitere

Admiterea la programele de studii universitare de masterat din cadrul SNSPA se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opţiunile candidatului/candidatei, în limita locurilor prezentate în oferta educaţională.

 

Media concursului de admitere la studii universitare de masterat (IF) este stabilită în urma susținerii online, prin intermediul platformelor puse la dispoziție de universitate, a unui proiect de admitere depus în prealabil. Condițiile specifice pentru redactarea proiectului sunt afișate pe website-ul Facultății de Științe Politice.

 

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Facultatea de Științe Politice, aici.

 

Comments are closed.