Seara masteratelor la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA)

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la “Seara masteratelor”, un eveniment destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul relațiilor internaționale sau al științelor politice. Evenimentul se va desfășura marți, 23 aprilie 2024, de la ora 18:00, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A, sector 1), parter, Sala Multifuncțională.

 

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar coordonatorii masteratelor vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați un formular online.

 

Informează-te și alege!

Masteratele Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) sunt concepute şi derulate cu obiectivul strategic de a oferi studenților competenţe esenţiale pentru o carieră de succes în aria profesională dinamică a relaţiilor internaţionale şi integrării europene.

 

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) oferă o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: relaţii internaţionale, diplomaţie și negociere, studii europene, programe şi politici europene, studii de securitate, studii latino-americane sau dezvoltare şi cooperare internaţională.

 

Consultă lista programelor de masterat

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

 

 

Condițiile de admitere

Admiterea la programele de studii universitare de masterat din cadrul SNSPA se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opţiunile candidatului/candidatei, în limita locurilor prezentate în oferta educaţională.

Media concursului de admitere la studii universitare de masterat (IF) este obținută în urma susținerii unui interviu de admitere.

Candidații vor încărca în platforma de admitere o scrisoare de motivație. Scrisoarea de motivație nu intră în calculul notei de admitere. În cazul admiterii pentru masteratele cu predare în limba engleză/spaniolă, această scrisoare este necesară pentru certificarea competenței lingvistice a candidaților, se notează cu calificativul „admis” sau „respins” și nu intră în calculul notei de admitere.

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA), aici.

Comments are closed.