Seara masteratelor la Facultatea de Management (SNSPA)

Facultatea de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la “Seara masteratelor”, eveniment dedicat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul managementului. Evenimentul se va desfășura în format hibrid, marți, 23 aprilie 2024, ora 18:00.

 

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Management, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar coordonatorii programelor de masterat vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online. În momentul înscrierii, participanții pot opta pentru participarea la eveniment online sau fizic, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1), Etajul 8, Sala 804.

 

Informează-te și alege!

Programele de masterat din cadrul Facultății de Management (SNSPA) oferă studenţilor flexibilitatea de a-şi personaliza educația atât în funcție de propriile interesele specifice, cât și în concordanță cu aspirațiile de carieră. Prin programele noastre de studii universitare de masterat, gândite după principiul “experiental learning”, ne propunem să depășim perspectiva unei simple pregătiri în domeniu oferind aplicanților posibilitatea reală de a deveni acei “lideri” cu potențial de dezvoltare a domeniului în care lucrează și totodată cei care pot transforma vieți, cariere și companii în povești de succes.

 

Facultatea de Management, cea mai tânără structură din cadrul SNSPA, îşi asumă rolul de a pregăti tinerii care îşi doresc o carieră în structurile de conducere ale organizaţiilor, în practica și consultanța de afaceri și management.

 

Consultă lista programelor de masterat:

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Domeniul Management:

 

Condițiile de admitere

Admiterea la programele de studii universitare de masterat din cadrul SNSPA se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opţiunile candidatului/candidatei, în limita locurilor prezentate în oferta educaţională.

Media concursului de admitere la studii universitare de masterat (IF) este formată din: media examenului de licență (40%) și media anilor de studiu (60%).

Pentru programele de masterat în limba engleză, Management și inovare digitală/Management and digital innovation și Managementul programelor și investițiilor/Programs and investments management, candidații vor încărca suplimentar o scrisoare de motivație în limba engleză. Această scrisoare este necesară pentru certificarea competenței lingvistice a candidaților, se notează cu calificativul „admis” sau „respins” și nu intră în calculul notei de admitere.

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Facultatea de Management, aici.

Comments are closed.