Seara masteratelor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA)

Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la “Seara Masteratelor”, eveniment dedicat studenților și absolvenților pasionați de domeniul comunicării. Evenimentul se va desfășura în format hibrid, joi, 25 aprilie 2024, de la ora 18:00.

 

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar cadrele didactice vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online. În momentul înscrierii, participanții pot opta pentru participarea la eveniment online sau fizic, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1), Parter, Sala Multifuncțională.

 

Informează-te și alege!

Masteratele Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) sunt proiectate și actualizate în strânsă legătură cu cerințele și tendințele pieței de muncă. Toate programele de masterat au o puternică dimensiune aplicativă, pe de o parte prin natura și obiectivele disciplinelor, pe de altă parte prin faptul că majoritatea profesorilor au acumulat și experiență ca practicieni sau consultanți.

 

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice oferă studenţilor săi o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: comunicare şi publicitate, social media şi marketing online, leadership și comunicare politică, brand management, comunicare în afaceri, managementul proiectelor, afaceri europene, comunicare digital și audio-video.

 

Consultă lista programelor de masterat

Domeniul Științele Comunicării

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență redusă (IFR)

 

Condițiile de admitere

Admiterea la programele de studii universitare de masterat din cadrul SNSPA se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opţiunile candidatului/candidatei, în limita locurilor prezentate în oferta educaţională.

 

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Media concursului de admitere la studii universitare de masterat (IF) este obținută în urma evaluării scrisorii de motivație / prezentării în format PowerPoint, conform condițiilor și grilei de evaluare publicate pe website-ul Facultății de Comunicare și Relații Publice. Informații suplimentare, aici.

 

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență redusă (IFR)

Media concursului de admitere la studii universitare de masterat (IFR) este formată din:

 

 

Mai multe detalii legate de programele de masterat și admiterea 2024 la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, aici.

 

Comments are closed.