Seara masteratelor la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA)

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) organizează joi, 23 mai 2024, Seara Masteratelor, eveniment destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul relațiilor internaționale sau al științelor politice.

Participanții vor avea oportunitatea de a interacționa direct cu coordonatorii programelor de masterat, de a obține detalii despre planurile de învățământ, criteriile de admitere, programul de tutoriat pentru pregătirea interviului de admitere și perspectivele profesionale oferite de fiecare program. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 18:00, în format fizic, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), parter, Sala Multifuncțională, și în format online, pe platforma WEBEX. Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați, completând formularul disponibil aici.

 

Informează-te și alege!

Masteratele Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) sunt concepute şi derulate cu obiectivul strategic de a oferi studenților competenţe esenţiale pentru o carieră de succes în aria profesională dinamică a relaţiilor internaţionale şi integrării europene.

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) oferă o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: relaţii internaţionale, diplomaţie și negociere, studii europene, programe şi politici europene, studii de securitate, studii latino-americane sau dezvoltare şi cooperare internaţională.

 

Oferta Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană cuprinde următoarele programe de masterat:

 

 

Comments are closed.