Ziua Porților Deschise la Facultatea de Administrație Publică (SNSPA)

Vineri, 17 mai 2024, Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Ziua Porților Deschise. Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A, Sector 1, București).

 

Evenimentul este dedicat liceenilor care vor să afle informații despre oferta educațională a Facultății de Administrație Publică (SNSPA), cursurile, oportunităţile de practică și de angajare, după absolvire, mobilitățile Erasmus+ de care pot beneficia și modalitatea de admitere. Totodată, elevii pot participa la o sesiune specială de prezentare a programelor Universității Europene de Stiinte Sociale, CIVICA, alianța universitară europeană din care face parte SNSPA. Studenții SNSPA pot, prin CIVICA, să beneficieze de experiențe europene de predare și cercetare, să urmeze cursuri cu certificare europeană (CIVICA) și să se bucure de toate facilitățile unui campus inter-universitar european. Apartenența SNSPA la consorțiul educațional CIVICA creează pentru studenții români mai multe oportunități de interacțiune și colaborare cu colegi din întreaga Europă. CIVICA înseamnă astăzi peste 72.000 de studenţi și 13.000 de cadre didactice.

 

Program:

12:45 – 13:00 – Bun venit! Întâlnire informală în Cancelaria Facultății de Administrație Publică (Etajul 6)
13:00 – 14:00 – Turul SNSPA și prezentare interactivă a istoricului și programelor universității. Gazdă: conf. univ. dr. Diana Iancu, decanul Facultății de Administrație Publică (SNSPA)
14:00 – 15:00 – “Hai în Comunitatea CIVICA: Sesiune de introducere a programelor Universității Europene de Științe Sociale, CIVICA”, (Sala Multifuncțională, parter) și Q&A Admitere 2024

 

Pentru a participa la eveniment vă rugăm să completați, până joi, 16 mai 2024, ora 18:00, formularul de înregistrare online, disponibil aici.

 

Comments are closed.