Cursuri deschise la SNSPA, pentru liceenii pasionați de management

Știm cum este să fii în clasa a XII-a și să te întrebi care este cea mai bună opțiune din lista ta scurtă de variante de studii universitare. Așa că, pentru a-ți facilita alegerea, te invităm la cursurile noastre. Noi credem că este bine să alegi în cunoștință de cauză și, mai ales, să îți urmezi pasiunile. Ori management înseamnă nu doar eficiență, ci și pasiune – indiferent că ai de gând să coordonezi echipe ori să dezvolți afaceri în domenii dintre cele mai diverse, de la cele creative, la cele high tech.

Urmărește seria organizată de Facultatea de Management (SNSPA), Dialogurile #ManagementSNSPA, înscrie-te și participă online. Te așteptăm în dialog cu profesorii, studenții și invitații noștri la ore!

Seria Dialogurile #ManagementSNSPA, aici.

 

Prima întâlnire: 23 aprilie 2021, ora 18.00, despre muzică, de la pasiune la carieră și business. Cu Mihaela Cernea și Anca Lupeș. Dialog organizat de conf. univ. dr. Alexandra Zbuchea și moderat de lect. univ. dr. Andreea Mitan.

Pentru înscriere și primirea linkului de acces: click aici.

Despre Mihaela Cernea: solista trupei Class, profesor de canto și producător Class Music Studio.

Despre Anca Lupeș: singura absolventă a cursurilor de Master in Music Business la Berklee College of Music (Boston, SUA) din România, creator și trainer pentru cursurile Industria Muzicală Explicată și fondator Mastering The Music Business.

 

Dialog organizat de conf. univ. dr. Alexandra Zbuchea și moderat de lect. univ. dr. Andreea Mitan.

 

Pentru următoarele întâlniri, te invităm să urmărești website-ul facultății sau paginile de Instagram și Facebook.

Comments are closed.