Ziua Porților Deschise la Facultatea de Comunicare și Relații Publice

Joi, 27 mai 2021, Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Ziua Porților Deschise. Evenimentul va avea loc de la ora 14:00 și se va desfășura online, pe platforma Zoom.

Evenimentul este dedicat special pentru liceeni și are în vedere prezentarea Facultății de Comunicare și Relații Publice, pornind de la oferta educațională până la atmosfera din cadrul facultății. La Ziua Porților Deschise vor lua cuvântul atât cadre didactice, cât și invitați din industrie, pentru a încuraja dezvoltarea unei relații între mediul academic și cel profesional.

Printre invitații ce vor participa la eveniment se numără Ioana Mucenic, CEO Minio Studio. Ioana și-a asumat rolul de antreprenor încă de la 22 de ani, fiind pasionată de inovație și strategie de business. În ultimii 13 ani, a creat și implementat mii de campanii publicitare, de la concept și până la execuție, atât în România cât și la nivel regional. Ioana Mucenic este membră a Charted Institute for Marketing și speaker în conferințe importante de business.

În cadrul evenimentului, elevii vor putea discuta cu conducerea și cu profesorii din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), astfel încât toți cei care doresc să susțină admiterea din vară să fie cât mai bine informați privind oferta educațională a facultății.

Pentru a participa la eveniment vă invităm să completați  acest formular de înregistrare, până la data de 25 mai 2021.

Mai multe detalii pe pagina, aici.

Comments are closed.