Curs de creative writing, deschis elevilor și studenților curioși și pasionați

Culture Mix, centrul cultural al Facultății de Management (SNSPA), îi invită pe elevii curioși și pasionați să participe online la un curs de creative writing. Cursul, coordonat de lect. univ. dr. Bogdan Hrib, se adresează elevilor care doresc să învățe pas cu pas cum transformă ideea într-o viitoare poveste, cum se creionează personajele, cum se așternere întreaga poveste pe hârtie (pe ecran ?) și finisarea… operei. Și pe urmă, ce facem cu povestea – cum publicăm: relația cu publicațiile online și cu editurile.

Cui se adresează cursul
Nu organizăm un curs în adevărul sens al cuvântului, nu se pune prezența, dar se dau teme pentru acasă.
Nu există limită de vârstă, de pregătire, nu are importanță apartenența instituțională, nu se percep taxe.
Ne adresăm celor curioși să afle cum scrie și mai ales de ce.
Ne adresăm celor pasionați de lectură și celor care vor să treacă la nivelul următor – să scrie chiar ei o poveste!

Cine organizează
Gazda principală a întâlnirilor va fi CULTURE MIX, centrul cultural al Facultății de Management (SNSPA), împreună cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (Universitatea din București) și Tritonic Books.

Cum se participă
Participarea este (deocamdată) doar online, prin platforma care va fi pusă la dispoziție și codurile pentru fiecare întâlnire.
Trimiteți un email la bogdan.hrib@facultateademanagement.ro pentru a participa la prima întâlnire din 25 noiembrie, ora 19.00.

Cultura este parte esenţială a fiinţei umane, care îi conferă identitate, unicitate şi o gândire creativă. Cultura contribuie la dezvoltarea complexă a personalităţii, la o socializare armonioasă şi la conturarea unei societăţi umane deschise. Cultura este un stil de viaţă benefic atât pentru individ, cât şi pentru comunitatea din care acesta face parte.
Facultatea de Management din cadrul SNSPA invită studenţii – indiferent de universitatea şi profilul lor – să participe la activităţile centrului său cultural Culture Mix. Acesta este un spațiu de interacțiune a studenților și a membrilor comunității SNSPA cu universul artelor și al culturii. Scopul său este de a media dialogul între mediul academic și cel al culturii, în special prin stimularea înțelegerii de către studenții universității a culturii contemporane, prin încurajarea dezbaterilor în jurul unor fenomene culturale relevante pentru societatea contemporane, precum şi prin impulsionarea studenților de a se implica în activități culturale din cele mai diverse.
Mai multe proiecte Culture Mix, aici.

 

Comments are closed.