Ziua Porților Deschise la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA)

Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Ziua Porților Deschise.

Evenimentul se va desfășura joi, 19 mai 2022, de la ora 12:00, în format hibrid: fizic, la sediul din Bulevardul Expoziției 30A și online, pe platforma Zoom.

Evenimentul este dedicat liceenilor și are drept scop prezentarea ofertei educaționale a Facultății de Comunicare și Relații Publice și familiarizarea cu mediul academic la nivelul studiilor de licență. La Ziua Porților Deschise vor lua cuvântul atât cadre didactice, cât și invitați din industrie, pentru a încuraja dezvoltarea unei relații între mediul academic și cel profesional.

Printre invitații care vor participa la eveniment se numără:

  • Dragoș Smeu, fondator Mavericks, agenție de digital marketing specializată în performance media și webanalytics.
  • Mara Gojgar, fondator Confident Communications, agenție de consultanță în relații publice și marketing.
  • Mădălina Stănescu, fondator Optimized, agenție specializată în campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Bing Ads etc.) & ecommerce.

În cadrul evenimentului, elevii vor putea discuta cu conducerea și cu profesorii din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), astfel încât toți cei care doresc să susțină admiterea din vară să fie cât mai bine informați privind oferta educațională a facultății.

Pentru a participa la eveniment vă invităm să completați formularul de înregistrare de aici până pe data de 18 mai 2022, ora 12:00.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook dedicată evenimentului aici, unde evenimentul va fi transmis live.

Comments are closed.