Zilele Facultății de Management

Facultatea de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează, în perioada 8-10 mai 2023, o nouă ediție a seriei de evenimente „Zilele Facultății de Management”.

 

Seria de evenimente „Zilele Facultății de Management” aduce an de an în fața studenților practicieni de marcă din companii, chemați să prezinte situații din business cu care s-au întâlnit, să explice acțiuni tactice specifice domeniului lor de activitate și să stimuleze curiozitatea participanților pentru brand-urile aduse ca exemple.

 

Inovația este un imperativ pentru creșterea competitivității în orice sector al economiei, dar și în mediul public. Pe 8, 9 și 10 mai 2023, studenții Facultății de Management vor interacționa cu antreprenori din diverse industrii pentru a înțelege practic complexitatea procesului de creare de modele de business inovatoare.

 

Astfel, cele 3 zile vor fi pline de dezbateri, concursuri și workshop-uri, care mai de care mai interesante. Programul poate fi consultat aici.

 

Comments are closed.