Descoperă ce înseamnă viața de student/ă în cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA)! Înscrie-te la Școala de vară „Generația Z – Șanse pentru Toți”

Ești elev/ă în clasa a XI-a sau a XII-a? Te pasionează științele politice? Vrei să afli ce înseamnă să fii un cetățean activ?

Înscrie-te la una din cele două școli de vară organizate de Facultatea de Științe Politice (SNSPA), în perioada 19 – 30 iunie sau 3 – 14 iulie, și vino alături de noi să descoperi ce înseamnă viața de student/ă la SNSPA!

Timp de două săptămâni vei putea participa la o serie de activități interactive care vor îmbina experiențele de învățare cu sesiuni de dezvoltare personală și profesională și activități recreative.

Vei avea ocazia să te familiarizezi cu domeniul științelor politice, precum și cu oferta educațională a Facultății de Științe Politice (SNSPA), dar și să îți dezvolți o serie de abilități care să te ajute să îți construiești singur o carieră profesională folosind educația primită în cadrul facultății. În acest fel, vei fi sigur/ă că ai ales o facultate care ți se potrivește!

 

Înscrie-te la una din cele două școli de vară!

Completează formularul de înscriere, disponibil aici! 60 de participanți vor fi invitați să petreacă două săptămâni în care vor afla ce înseamnă viața de student la științe politice. Cazarea și masa sunt asigurate de către Facultatea de Științe Politice (SNSPA), în cadrul Complexului Batiștei. Tot ce trebuie să aduci tu este curiozitatea!
Toate detaliile pot fi consultate aici.

Comments are closed.