Seara masteratelor la Facultatea de Științe Politice (SNSPA)

Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Seara Masteratelor, eveniment dedicat studenților și absolvenților interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul ştiinţelor politice sau al sociologiei.

Evenimentul se va desfășura joi, 18 mai 2023, ora 18.00, în format hybrid – la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1, Parter, Sala Multifuncțională) și online, accesând următorul link: https://snspa.webex.com/snspa/j.php?MTID=mfd22da57e3f9db2884503fe7081d4604.

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Științe Politice, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar coordonatorii masteratelor vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

 

Informează-te și alege!

Facultatea de Ştiinte Politice (SNSPA) este una dintre cele mai mari facultăţi de ştiinţe politice din România. Prin programele de studiu oferite şi activitatea de cercetare desfăşurată, Facultatea de Ştiinţe Politice îşi propune să dezvolte disciplina ştiinţelor politice şi a celor conexe, dar şi valorile democratice şi civice ale societăţii româneşti.

Masteratele Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA) oferă flexibilitate și specializare multidisciplinară, fiind gândite astfel încât să ofere un avantaj competitiv absolvenților, pentru că înțelegem că în societatea de astăzi este nevoie, mai mult decât oricând, de minți capabile să analizeze și să rezolve rapid și eficient probleme complexe. În acest sens încercăm să oferim atât predarea unor cunoștințe teoretice fundamentale cât și să formăm deprinderi practice.

 

Consultă lista programelor de masterat:

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Domeniul Stiinte Politice:

 

Domeniul Sociologie:

Comments are closed.