Seara masteratelor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA)

Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Seara Masteratelor, eveniment dedicat studenților și absolvenților pasionați de domeniul comunicării. Evenimentul se va desfășura în format hibrid joi, 11 mai, între orele 18.00 și 20.00.

 

În cadrul evenimentului vor fi prezentate informații despre programele de masterat în limba română și limba engleză, cu frecvență (ZI) și cu frecvență redusă (IFR). Participanții vor putea intra în dialog direct cu invitații la eveniment și vor avea posibilitatea de a adresa întrebări către coordonatorii programelor de masterat. Cadrele didactice prezente la eveniment vor oferi detalii și sfaturi cu privire la admiterea pentru fiecare specializare, precum și informații despre oportunitățile profesionale pe care masteratele FCRP le oferă studenților săi.

 

Cei interesați să participe la Seara Masteratelor în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice se pot înscrie accesând și completând acest formular de înregistrare, până pe 9 mai, ora 23:59. În momentul înscrierii, participanții pot opta pentru participarea la eveniment online sau fizic, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1), Parter, Sala Multifuncțională.

 

Informează-te și alege!

Masteratele Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) sunt proiectate și actualizate în strânsă legătură cu cerințele și tendințele pieței de muncă. Toate programele de masterat au o puternică dimensiune aplicativă, pe de o parte prin natura și obiectivele disciplinelor, pe de altă parte prin faptul că majoritatea profesorilor au acumulat și experiență ca practicieni sau consultanți.

 

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice oferă studenţilor săi o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: comunicare şi publicitate, social media şi marketing online, leadership și comunicare politică, brand management, comunicare în afaceri, managementul proiectelor, afaceri europene, comunicare digital și audio-video.

 

Consultă lista programelor de masterat:

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Domeniul Științele Comunicării

 

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență redusă (IFR)

 

Condițiile de admitere

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Media concursului de admitere la studii universitare de masterat (IF) este obținută în urma evaluării scrisorii de motivație / prezentării în format PowerPoint, conform condițiilor și grilei de evaluare publicate pe website-ul Facultății de Comunicare și Relații Publice. Informații suplimentare, aici.

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență redusă (IFR)

Media concursului de admitere la studii universitare de masterat (IFR) este formată din:

Comments are closed.