Seara masteratelor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA)

Joi, 12 mai 2022, ora 18:00, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA vă invită la Seara masteratelor, un eveniment hibrid, destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul științelor comunicării.

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar coordonatorii masteratelor vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online. În momentul înscrierii, participanții pot opta pentru participarea la eveniment online sau fizic, la sediul SNSPA din Bulevardul Expoziției, nr. 30A (sector 1).

 

Masteratele Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) sunt proiectate și actualizate în strânsă legătură cu cerințele și tendințele pieței de muncă. Toate programele de masterat au o puternică dimensiune aplicativă, pe de o parte prin natura și obiectivele disciplinelor, pe de altă parte prin faptul că majoritatea profesorilor au acumulat și experiență ca practicieni sau consultanți.

Informează-te și alege!
Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice oferă studenţilor săi o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: comunicare şi publicitate, social media şi marketing online, comunicare în afaceri, brand management, afaceri europene şi managementul proiectelor, comunicare audio-video.

Consultă lista programelor de masterat:
Învătământ cu frecvență (IF)
– Brand management şi comunicare corporativă
– Comunicare audiovideo
– Comunicare managerială şi resurse umane
– Leadership şi comunicare politică
– Comunicare şi relaţii publice
– Management şi comunicare în afaceri
– Managementul proiectelor
– Publicitate
– Social media și marketing online
– Communication and EU Affairs
– Communication and Advertising
– Project Management
Învătământ cu frecventă (IFR)
– Management şi comunicare în afaceri
– Comunicare şi relaţii publice
– Comunicare managerială şi resurse umane
– Managementul proiectelor

Comments are closed.