Seara masteratelor la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA)

Miercuri, 6 iulie 2022, ora 18:30, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul SNSPA vă invită la “Seara masteratelor”, un eveniment online, destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul relațiilor internaționale sau al științelor politice.

Sunt aşteptaţi la eveniment toţi cei care sunt interesaţi de o carieră diplomatică, în domeniul studiilor de securitate şi diplomaţiei, viitorii experţi în gestionarea proiectelor cu finanţare europeană sau în evaluarea de politici publice şi a programelor europene. Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar coordonatorii masteratelor vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați un formular online, disponibil aici, în baza căruia veți primi link-ul de acces.

 

Masteratele Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) sunt concepute şi derulate cu obiectivul strategic de a oferi studenților competenţe esenţiale pentru o carieră de succes în aria profesională dinamică a relaţiilor internaţionale şi integrării europene.

Informează-te și alege! Înscrierile online la programele de masterat ale SNSPA se desfășoară în perioada 11-22 iulie 2022.
Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) oferă o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: relaţii internaţionale, diplomaţie și negociere, studii europene, programe şi politici europene, studii de securitate, studii latino-americane sau dezvoltare şi cooperare internaţională.

Consultă lista programelor de masterat:

Comments are closed.