S-au afişat rezultatele probei scrise din cea de-a doua sesiune de pretestare de la Facultatea de Ştiinţe Politice

Miercuri, 11 iulie 2018, a avut loc proba scrisă desfășurată în cadrul celei de-a doua sesiuni de pretestare pentru admiterea la Facultatea de Ştiinţe Politice.
Rezultatele pot fi văzute aici.

Contestatii iulie 2018

Contestatiile la proba scrisa, sesiunea de pretestare iulie 2018 se pot depune dupa cum urmeaza:

 1. La secretariatul facultatii:
  Vineri, 13 iulie 2018, intre orele 10,00-16,00;
 2. Online la adresa: secretariat@politice.ro  pana la data de 13 iulie 2018, orele 16,00.

 

Baremul, aici.

Ultima zi pentru completarea informaţiilor legate de promovarea examenului de bacalaureat
Astăzi, 12 iulie 2018, este ultima zi în care candidaţii la Facultatea de Ştiinţe Politice, care au promovat examenul de bacalaureat, pot completa în contul deschis pe admitere.politice.ro media generală a examenului de bacalaureat. Candidaţii care nu vor completa până la data de 12 iulie datele solicitate nu vor fi clasificaţi (nu vor apărea în lista locurilor fară taxă-taxa).

Află dacă ai fost admis
Rezultatele concursului de admitere (departajarea locurilor fară taxă – locurilor cu taxă, sesiunile aprilie si iulie), pentru toate specializările, vor fi afişate pe data de 16 iulie 2018, după verificarea îndeplinirii condiţiilor legale. Se va lua în calcul pentru ierarhizarea candidaţilor declaraţi admişi media cea mai mare obţinută în cele două sesiuni de pretestare.
Confirmă locul pentru a deveni student SNSPA: Candidaţii declaraţi admişi se vor înmatricula în perioada 17-19 iulie 2018.

Înmatricularea candidatilor declaraţi admişi
Înmatricularea candidaților admisi se va face in zilele 17, 18, 19 iulie 2018, la secretariatul FSP, intre orele 10,00-16,00.
Candidatii declarati admisi care se inmatriculeaza vor depune un dosar mapa cu urmatoarele documente:

 • Diploma de bacalaureat sau adeverinta pentru absolventii din sesiunea 2018 in original, pentru  candidatii declarați admisi pe un loc la buget, copie legalizata pentru candidatii admisi la taxa sau copie simpla insotita de original;
 • Adeverinta din care sa reiasa ca diploma de bacalaureat, in original, se afla la alta universitate (pentru locurile cu taxa);
 • Certificatul de nastere, copie legalizata sau copie simpla insotita de original;
 • Certificat de casatorie sau certificat de schimbare a numelui, daca este cazul, copie legalizata sau copie simpla insotita de original;
 • Adeverinta medicala tip de la medicul de familie in care sa se mentioneze “clinic sanatos, pentru inscrierea la facultate”;
 • Adeverinta din care să rezulte apartenenta la o organizatie legal constituita pentru candidatii de etnie roma (daca este cazul).
 • Adeverinta din care sa rezulte calitatea de student şi regimul de studii (pentru studentii care urmeaza o a doua specializare/program de studii);
 • Diploma de licenta sau diploma echivalenta cu aceasta (pentru absolventii care doresc sa urmeze o a doua specializare) copie legalizata sau copie simpla insotita de original;
 • 2 fotografii color ¾, recente;
 • copie CI;
 • chitanta privind achitarea taxei de admitere;
 • chitanta privind achitarea taxei de inmatriculare (in valoare de 100 RON, in contul FSP).

IMPORTANT!

 • Datele introduse de candidati cu privire la rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat vor fi verificate conform bazelor de date ale MEN.
 • Candidatii cu diploma de bacalaureat obtinuta in strainatate, vor prezenta la depunerea dosarului atestatul eliberat de MEN (CNRED).
 • Admiterea se face in ordinea descrescatoare a mediilor si a opţiunilor formulate, in limita numarului total de locuri scoase la concurs, indiferent de proba sustinuta. Inscrierea, respectiv inmatricularea candidaţilor se face pe specializari/programe de studii. Un candidat poate fi declarat admis pe locurile fara taxa la o singura specializare/program de studii.
Comments are closed.