Pașii pentru admiterea la Facultatea de Științe Politice

Pasul 1: Înscrie-te online, la pretestare: Pentru a fi admis la Facultatea de Științe Politice, este obligatoriu să participi la cel puţin una dintre cele două sesiuni de pretestare. Cei care nu au participat la prima sesiune de pretestare, precum şi cei care vor dori să obţină o notă mai mare, o pot face pe 11 iulie 2018, în cea de-a doua sesiune de pretestare. Ultima zi de înscrieri online, pe admitere.politice.ro: 9 iulie 2018.
Toate detaliile legate de inscriere, aici.

Pasul 2: Completează media de la bacalaureat: Până la data de 12 iulie 2018, candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat au obligaţia de a completa în contul de utilizator, deschis pe admitere.politice.ro, media generală a examenului de bacalaureat. Candidaţii care nu vor completa până la data de 12 iulie datele solicitate nu vor fi clasificaţi (nu vor apărea în lista buget-taxa).

Pasul 3: Află dacă ai fost admis la buget sau la taxă: Rezultatele concursului de admitere (departajarea buget-taxa, sesiunile aprilie si iulie), pentru toate specializările vor fi afişate pe data de 16 iulie 2018, după verificarea îndeplinirii condiţiilor legale. Se va lua în calcul pentru ierarhizarea candidaţilor declaraţi admişi media cea mai mare obţinută în cele două sesiuni de pretestare.

Pasul 4. Confirmă locul pentru a deveni student SNSPA: Candidaţii declaraţi admişi se vor înmatricula în perioada 17-19 iulie 2018. Actele pe care trebuie să le depui atunci.

Comments are closed.