Întâlnire virtuală, dedicată admiterii 2021, cu decanul Facultății de Administraţie Publică (SNSPA), conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu

Luni, 7 iunie 2021, decanul Facultății de Administraţie Publică (SNSPA), conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu, organizează o întâlnire dedicată liceenilor interesați de admiterea la facultate.

Evenimentul se va desfășura online, începând cu ora 18:00. Pentru a participa la conferință, vă rugăm să completați acest formular online. După confirmarea participării, veți primi link-ul Webex prin care veți putea participa, precum și instrucțiuni pentru utilizarea platformei Webex.

 

La eveniment sunt invitați și părinții viitorilor candidați, care doresc să adreseze întrebări legate de „viața în universitate”, condițiile de cazare sau oportunitățile de carieră după absolvire. “Înscrierea la facultate este un pas important: ne întrebăm care este varianta cea mai bună, dacă am luat decizia corectă, cum ne va influența viitorul această alegere. E important să îi avem alături pe cei dragi și să ne sprijinim pe experiența lor. Noi, în Facultatea de Administrație Publică, înțelegem acest lucru și îi invităm să ne cunoască și pe cei care își doresc ca viitorii studenți să fie înțelepți și să le accepte sfatul.  De ani buni, înainte de examenul de admitere, am organizat “ședințe cu părinții, prietenii, cei dragi”, pentru a le prezenta și lor, alături de liceeni, cine suntem, cum va fi facultatea, ce așteptări avem și cum îi putem sprijini să își găsească mai ușor drumul spre un loc de muncă bun. Anul acesta, ne întâlnim online și vă așteptăm să ne descoperiți!”, a susținut decanul Facultății de Administraţie Publică (SNSPA), conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu.

 

Admiterea la programele de licență ale Facultății de Administraţie Publică se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, respectiv a mediei examenului de Bacalaureat, în corelaţie cu opțiunile candidatului(ei), în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2021-2022, sesiunea iulie 2021.

 

Calendarul admiterii online la Facultatea de Administrație Publică

  • Înscrieri online: 9-16 iulie 2021;
  • Afișarea rezultatelor finale: 19 iulie 2021;
  • Înmatricularea candidaților admiși: 20 – 25 iulie 2021

20-23 iulie 2021 – Depunerea diplomei în original pentru candidații admiși pe un loc bugetat.

 

Mai multe detalii legate de Facultatea de Administrație Publică și de admiterea de anul acesta, aici.

Comments are closed.