Sesiuni de consiliere și orientare în carieră, adresate elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, organizate de Facultatea de Științe Politice (SNSPA)

Alegerea unei rute profesionale este una dintre cele mai importante decizii în viață. Într-un mediu dinamic, competitiv, axat pe rezultat și performanță, sunt necesare abilități din ce în ce mai specializate, ceea ce solicită un grad ridicat de autocunoaștere și adaptare la schimbare.

Influențele care mijlocesc decizia în carieră sunt din ce în ce mai numeroase. Totodată, tinerilor le sunt puse la dispoziție foarte multe oportunități, ceea ce face ca alegerea să fie mai dificilă.

 

Cunoscând dificultățile cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi, profesori ai Facultății de Științe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) își propun să se implice în viitorul academic și profesional al elevilor de liceu, pentru alegerea unei viitoare cariere.  În acest sens, în perioada 3-7 decembrie 2021, aceștia organizează sesiuni de consiliere și orientare în carieră, adresate elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, care doresc să se formeze în domeniile socio-umane, respectiv în cadrul programelor de studii: Psihologie, Sociologie, Științe Politice, Relații internaționale și Studii europene.

 

Liceenii care doresc să participe la aceste sesiuni sunt rugați să completeze un formular online, disponibil aici.

 

Programarea sesiunilor de consiliere și orientare în carieră

Sesiune dedicată programelor de studii
“Științe Politice” Vineri, 3 decembrie 2021, ora 18:00
“Relații internaționale și Studii europene” Vineri, 3 decembrie 2021, ora 18:00
“Psihologie” Luni, 6 decembrie 2021, ora 19:00
“Sociologie” Marți, 7 decembrie 2021, ora 19:00

 

Organizator eveniment: Lect. univ. dr. Cătălina Roșca.

Comments are closed.