Sesiune de informare #IN4Science pentru liceenii pasionați de domeniul “Științe administrative”

Liceenii care doresc să susțină admiterea la facultate și să urmeze un program de studii în domeniul științe administrative sunt invitați să participe vineri, 12 iulie 2024, ora 11:00, la sesiunea de informare #IN4Science.

Această sesiune va oferi elevilor o perspectivă detaliată asupra programelor de studii oferite de SNSPA, în domeniul științe administrative, precum și informații privind oportunități de carieră și beneficiile unei educații la SNSPA.

 

Elevii vor avea șansa de a interacționa cu cadre didactice ale Facultății de Administrație Publică (SNSPA).
Organizator: Conf. univ. dr. Crina Rădulescu, prorector SNSPA

 

Evenimentul va avea loc în format hibrid: fizic, la sediul din Bd. Expoziției 30A (Parter, Sala Multifuncțională) sau online, pe platforma Webex.

 

Pentru participare, vă rugăm să completați formularul online, disponibil aici. Link-ul de acces la eveniment îl veți primi ulterior înscrierii.

 

Sesiunea de informare #IN4Science este organizată în cadrul proiectului “#IN SNSPA: Incluziune și acces în învățământul superior din domeniul științelor sociale”. Prin intermediul acestui proiect, SNSPA continuă să sprijine și să promoveze accesul la educație de calitate pentru toți tinerii, indiferent de proveniența lor socio-economică. În acest mod, SNSPA își menține angajamentul de a contribui la dezvoltarea viitoarei generații de lideri și profesioniști.

Comments are closed.