Seara masteratelor la Facultatea de Management (SNSPA)

Facultatea de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Seara masteratelor, eveniment dedicat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul managementului. Evenimentul se va desfășura în format hibrid marți, 9 mai 2023, ora 18.00.

 

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul Facultății de Management, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar coordonatorii programelor de masterat vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

  • Invitat special: Valentina Vesler, Director de comunicare AQUA Carpatica

Întâlnirea va avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A, parter, Sala Multifuncțională) sau online. Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați acest formular online. După înregistrare, vă vom trimite, pe adresa de e-mail furnizată, datele de conectare pentru întâlnire.

 

Informează-te și alege!

Programele de masterat din cadrul Facultății de Management (SNSPA) oferă studenţilor flexibilitatea de a-şi personaliza educația atât în funcție de propriile interesele specifice, cât și în concordanță cu aspirațiile de carieră. Prin programele noastre de studii universitare de masterat, gândite după principiul “experiental learning”, ne propunem să depășim perspectiva unei simple pregătiri în domeniu oferind aplicanților posibilitatea reală de a deveni acei “lideri” cu potențial de dezvoltare a domeniului în care lucrează și totodată cei care pot transforma vieți, cariere și companii în povești de succes.

 

Facultatea de Management, cea mai tânără structură din cadrul SNSPA, îşi asumă rolul de a pregăti tinerii care îşi doresc o carieră în structurile de conducere ale organizaţiilor, în practica și consultanța de afaceri și management.

 

Consultă lista programelor de masterat:

Programe de masterat – Învățământ cu frecvență (IF)

Domeniul Management:

 

Condițiile de admitere

Media concursului de admitere la studii universitare de masterat (IF) este obținută în urma evaluării unui proiect în format PowerPoint, conform condițiilor și grilei de evaluare publicate pe website-ul Facultății de Management. Informații suplimentare, aici.

 

 

 

 

Comments are closed.