Masteratele Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) sunt concepute şi derulate cu obiectivul strategic de a oferi studenților competenţe esenţiale pentru o carieră de succes în aria profesională dinamică a relaţiilor internaţionale şi integrării europene.
Informează-te și #alege!
Te așteptăm la ‘Săptămâna cursurilor deschise’ la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA)! Alege programul sau programele de masterat la care vrei să participi online și vei primi linkuri de acces la cursurile desfășurate în perioada 23-27 mai 2022.
Înscrieri la cursurile deschise, aici.
Pentru a vedea cum va arăta orarul tău, te invităm să explorezi aici pagina dedicată. Cursurile se desfășoară pe platforma Cisco Webex.
Investește în tine! Continuă studiile cu un program de masterat la SNSPA! #AlegeEducația!
Oferta educațională a Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) este adaptată la noile cerințe și provocări ale unei societăți tot mai globalizate din care România face parte.
Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) oferă studenţilor săi o gamă largă de programe de masterat, din diverse arii de interes: relaţii internaţionale, diplomaţie și negociere, studii europene, programe şi politici europene, studii de securitate, studii latino-americane sau dezvoltare şi cooperare internaţională.
#AlegeEducația
Află cum poți deveni #masterandSNSPA
Condiții de admitere
Admiterea la programele de masterat ale Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opţiunile candidatului/candidatei, în limita locurilor prezentate în oferta educaţională pentru anul universitar 2022-2023.
Calendarul
admiterii 2022
Candidații vor accesa platforma de admitere online în perioada înscrierilor și vor deschide un cont de utilizator. Platforma poate fi utilizată cu ușurință de pe orice dispozitiv de tip desktop PC, laptop, tabletă, telefon mobil, cu acces la rețeaua de internet.