S-au afişat rezultatele admiterii românilor de pretutindeni, sesiunea iulie 2020

Marți, 21 iulie 2020, s-au afişat rezultatele admiterii românilor de pretutindeni, la programele de masterat, sesiunea iulie 2020.
Rezultatele pot fi văzute aici.

Confirmarea locului
Fiecare candidat declarat admis va confirma online locul, în perioada înmatriculării, 22-28 iulie 2020, prin transmiterea, pe adresa de e-mail etnici.romani2020@snspa.ro, a formularului din Anexa nr. 4, completat, semnat și scanat.

Candidaţii etnici români nu achită taxa de înmatriculare.

Candidații care nu îndeplinesc formalitățile de înmatriculare în perioada anunțată vor pierde locul ocupat prin concurs.

 

Depunerea actelor în original
Procedura și perioada de depunere a actelor de studii în original, va fi comunicată şi programată ulterior, cu respectarea tuturor normelor de asigurare a sănătății publice.

Lista candidaților admiși va fi înaintată de universitate către Ministerul Educației și Cercetării-Direcția Generală Relații Internaționale și Afaceri Europene prin intermediul mijloacelor electronice, în vederea emiterii aprobărilor de școlarizare pentru fiecare student admis, în concordanță cu opțiunile acestora. MEC, MRP și MAE pot solicita dosarul de candidatură în vederea emiterii aprobării de școlarizare.

Comments are closed.