Rezultatele preînscrierii online la SNSPA

Duminică, 21 iunie 2020, s-au afișat rezultatele preînscrierii online pentru toate facultățile din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Sunt considerați candidați preînscriși toți cei care în perioada preînscrierilor, desfășurată între 18 mai – 16 iunie 2020, au accesat platforma de admitere online, și-au creat un cont de candidat în care au completat toate informațiile și au încărcat toate documentele solicitate. Toți cei care s-au preînscris online la programele de studii ale Facultății de Administrație Publică, Facultății de Comunicare și Relații Publice sau Facultății de Management au completat media generală obținută în clasa a XI-a, care reprezintă media de admitere, iar candidaţii preînscriși la Facultatea de Științe Politice au participat la o pretestare online.

Clasificarea candidaților preînscriși, afișată duminică, 21 iunie 2020, s-a realizat conform opțiunilor selectate, în ordinea descrescătoare a mediilor.

Candidații care au optat pentru programul de studii Comunicare și Media Emergente, dar nu au încărcat scrisoarea de motivație sau au primit calificativul „respins”, au invalidată această opțiune și le-au fost luate în considerare celelalte opțiuni.

 

În perioada 5-14 iulie 2020, după susținerea examenului de Bacalaureat și afișarea notelor la toate disciplinele, toți cei preînscriși vor încărca în contul lor de candidat dovada promovării examenului de Bacalaureat și foaia matricolă, scanate sau fotografiate, pentru a fi declarați admiși pe locurile de la buget și la taxă, în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2020-2021. Excepție fac candidații preînscriși la Facultatea de Științe Politice, care, pentru a fi admiși, vor încărca doar diploma de bacalaureat.

Duminică, 19 iulie 2020, SNSPA va afișa lista tuturor candidaților admiși la cele 4 facultăți ale SNSPA.

Înmatricularea candidaților admiși se va desfășura în perioada 20-23 iulie 2020, prin depunerea documentelor solicitate de către facultăți, la secretariatele structurilor academice.

 

Listele candidaților preînscriși care pot ocupa un loc de buget/taxă, după încărcarea și verificarea documentelor care dovedesc promovarea examenului de bacalaureat, în capacitatea programului de studii ales la opțiunea 1

Listele candidaților preînscriși care pot ocupa un loc de buget/taxă la Facultatea de Științe Politice, în urma soluționării contestaţiilor:

 

Comments are closed.