Masterate pentru manageri de succes

Facultatea de Management, cea mai tânără structură din cadrul SNSPA, îşi asumă rolul de a pregăti tinerii care îşi doresc o carieră în structurile de conducere ale organizaţiilor, în practica și consultanța de afaceri și management.

Programele de masterat din cadrul Facultății de Management oferă aplicanților flexibilitatea de a-și personaliza educația atât în funcție de propriile interesele specifice cât și în concordanță cu aspirațiile de carieră. Prin programele noastre de studii universitare de masterat, gândite după principiul “experiental learning”, ne propunem să depășim perspectiva unei simple pregătiri în domeniu oferind aplicanților posibilitatea reală de a deveni acei “lideri” cu potențial de dezvoltare a domeniului în care lucrează și totodată cei care pot transforma vieți, cariere și companii în povești de succes.

 

ADMITERE 2018

Unde vă înscrieţi: la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), etajul 4

Când vă înscrieţi: 9-25 iulie 2018

PROGRAME DE MASTERAT

Management și branding corporativ

Management și inovare digitală (cu predare în limba engleză)

Antreprenoriat şi management strategic

Managementul programelor şi investiţiilor (cu predare în limba engleză)

Detalii despre programele de masterat ale Facultăţii de Management, aici.

 

CALENDAR ADMITERE 2018

Admiterea la programele de masterat din cadrul SNSPA se desfăşoară în luna iulie 2018. Calendarul admiterii la studii de masterat, sesiunea iulie 2018, poate fi consultat aici.

Comments are closed.