Masterate Business la SNSPA

Programele SNSPA de masterat cu aplicabilitate în domeniul business, cu predare în limba română și predare în limba engleză, se caracterizează prin excelență academică, dimensiune practică pregnantă și experiență internațională.

Programe în limba română

Antreprenoriat și management strategic: pentru toți cei care doresc să își deschidă propria afacere sau care gestionează proiecte de dezvoltare cu caracter intraprenorial în corporații sau organizații publice. Învățământ cu frecvență, 2 ani.

Brand management și comunicare corporatistă: pentru viitorii comunicatori de brand și marketing. Învățământ cu frecvență, 2 ani.

Management și branding corporativ: pentru talentele corporative cu potențial rapid de middle management în departamente de Marketing, Vânzări, Public Affairs și care au nevoie atât de cunoștințe și abilități de management, cât și de marketing și de brand management. Învățământ cu frecvență, 2 ani.

Management și comunicare în afaceri: pentru experții care au nevoie de îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților de comunicare de business. Învățământ cu frecvență / învățământ cu frecvență redusă, 2 ani.

Managementul proiectelor: pentru cei care vor să se specializeze în managementul proiectelor cu finanțare europeană, publică și/sau privată. Învățământ cu frecvență / învățământ cu frecvență redusă, 2 ani.

 

Masters in English

Programs and Investments Management: for agile experts and middle managers who have to lead change programs (development, investments) in corporations and complex organizations. 2 years, full time, courses scheduled in evenings.

Project Management: for future project managers working both for public and private organizations. 2 years, full time, courses scheduled in evenings. PMI GAC accreditation.

 

Double degree masters

SNSPA and the University of Sheffield, UK (one of the world’s 100 universities, ranked 29th in Europe in 2016 and with 6 Nobel prize winners) offer in Bucharest two unique joint masters’ programs leading to two degrees:

Master in Management, Digital Innovation and Technology (SNSPA degree in Management and Digital Innovation and Sheffield University degree in Management of Business, Innovation and Technology). Designed for: managers coordinating IT&C projects who wish to develop critical strategic management skills; corporate talents without previous background in IT&C, interested in careers in Strategy and Change Management in digitally transforming companies; future entrepreneurs interested in launching innovative digital products and/or solutions; bachelor graduates with a special interest in technology and management. 2 years, international instructors, courses scheduled in week-ends.

Marketing, Advertising and Public Relations. Designed for: marketers, advertisers, corporate communicators interested in developing international careers. 2 years, international instructors, courses scheduled in week-ends.

Găsiți toate informațiile legate de aceste masterate, pe site-ul Masterate Business@SNSPA.

CALENDAR ADMITERE 2018

Admiterea la programele de masterat din cadrul SNSPA se desfăşoară în luna iulie 2018. Calendarul admiterii la studii de masterat, sesiunea iulie 2018, poate fi consultat aici.

Comments are closed.