Avantaje: Cursurile sunt organizate modular și se desfășoara seara. În construirea planului de învăţământ, se combină metodologiile clasice de management de proiect (”Waterfall”) cu cele alternative (”Agile”, ”Scrum”) şi cu abilităţi sociale (comunicare şi leadership în proiecte). Se pune un mare accent pe însușirea tehnicilor și instrumentelor specifice de inițiere, planificare, monitorizare, control și încheiere a proiectelor. Fiind un masterat acreditat de PMI GAC, atât programa de învățământ, cât și modul de predare respectă Project Management Body of Knowledge, considerat cel mai utilizat și apreciat standard de management de proiect pe plan internațional.
Misiunea Masteratului Managementul proiectelor este de a contribui la profesionalizarea managementului de proiect în România atât prin formarea de specialişti în implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, cât și pregătirea specialiştilor în implementarea proiectelor cu finanțate privată, menite a contribui la dezvoltarea companiilor și a mediului de afaceri în general.
Profesorii masteratului sunt deopotrivă teoreticieni și practicieni în domeniul proiectelor și al managementului, ceea ce constituie un element de valoare adăugată, masteranzii fiind expuși unui evantai de lecții învățate și bune practici, pe care le pot transpune în propriile proiecte.
Absolvenții masteratului se pot angaja ca manageri de proiect sau directori de proiect în diferite organizații și în diferite domenii, atât în sectorul profit, cât și în cel non-profit.
Absolvenții noștri coordonează proiecte în diferite domenii: construcții, IT, financiar-bancar, producție, retail, dezvoltarea resurselor umane, socio-cultural etc.
O altă posibilitate de angajare este în sectorul public, mai exact în unitățile care gestionează proiecte și programe finanțate de Uniunea Europeană (autorități de management, organisme intermediare, unități pentru implementarea proiectelor din administrația centrală și locală).
Ce spun absolvenţii despre acest masterat
“Urmând cursurile Masteratului am fost plăcut surprins de actualitatea informațiilor, stilul de lucru mixt (individual și în echipă), precum și de nivelul lucrărilor ce trebuiau realizate.”-Setin Maganian, Co-Founder @Edutainment
“Am realizat rapid că materia este extrem de bine structurată și clară, că exercițiile au o aplicabilitate foarte mare și că programul este flexibil.” – Cristina Albani, Head of Internal Communications, Global Site – Ericsson.
Taxa de şcolarizare pe an: 4.000 lei
© Școala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) 2024 | Accesează Politica de confidenţialitate
© Școala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) 2024 | Accesează Politica de confidenţialitate