Examenul de admitere la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice

Proba de concurs la specializarea Comunicare şi relaţii publice şi la specializarea Publicitate are loc duminică, 15 iulie 2018, ora 7:00, în sediul SNSPA din Bd. Expozitiei, nr. 30A.

Examenul de admitere pentru specializările Comunicare și relații publice și Publicitate are loc simultan, durează 3 ore şi constă într-o singură probă scrisă, la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Limba şi literatura română, Limba engleză, Istorie, Psihologie, Economie.

La intrare în sala de examen candidaţii trebuie să prezinte cartea de identitate şi legitimaţia de concurs. Lucrarea de examen se redactează numai cu pix cu mină de culoare albastră. Este interzis accesul în sala de examen cu telefoane mobile. Orice încercare de fraudare a examenului de admitere duce la eliminarea candidatului din concurs.

Imediat după distribuirea subiectelor de admitere, părinții candidaților sunt invitați în Sala Multifuncțională de la parter. Știm că emoțiile vin la pachet, tocmai de aceea sperăm să vă facem așteptarea mai ușoară.

Lista candidaților înscrişi la examenul scris şi repartizarea acestora în săli, aici.

Subiectele posibile, aici.

Rezultatele concursului de admitere, verificate şi aprobate de Comisia de admitere, se aduc la cunoştinţă celor interesaţi prin afişare, în data de 18 iulie 2018, după ora 18.00. Mai multe detalii, aici.

 

 

Comments are closed.