Bursă parțială Sheffield pentru absolvenții SNSPA

Vrei să-ți continui studiile cu un masterat recunoscut la nivel international? Vino la programele de masterat desfășurate de SNSPA, în parteneriat cu University of Sheffield!

În anul universitar 2018-2019, oferim o bursă parțială în valoare de 5680 EURO pentru toți absolvenții SNSPA care optează pentru programele educaționale ale Internațional Faculty, ce constă într-o reducere de 58% din cuantumul taxelor. Bursa se acordă pentru candidații admiși la MA in Marketing, Advertising, and Public Relations și la MA in Management and Digital Innovation.

Absolvenţii obţin diplomă atât de la SNSPA, cât şi de la University of Sheffield. Programele educaţionale ale International Faculty sunt acreditate internaţional de numeroase organisme de specialitate de prestigiu (BAC, CMI, BCS, UK Naric, AACSB). Masteranzii beneficiază de cunoştinţele şi experienţa profesorilor University of Sheffield şi SNSPA, cât şi de expertiza practicienilor din domeniile de specializare. Cursurile se desfăşoară în sistem personalizat şi interactiv de predare.

Parteneriatul dintre University of Sheffield, International Faculty şi SNSPA oferă o oportunitate extraordinară nu doar celor care au obţinut recent diploma de licenţă în diferite domenii, ci şi profesioniştilor ce doresc să se perfecţioneze şi să-şi continue studiile în marketing, publicitate şi relaţii publice, sau în management.

TUITION FEES 2018-19 – Scholarship for SNSPA Graduates – here.

Vă așteptăm cu drag la admitere, detalii aici.

Comments are closed.