Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Lista candidaţilor la examenul de admitere la Facultatea de Administraţie Publică
iul 25, 2013

Vă rugăm să consultați lista candidaților înscriși la examenul scris organizat de Facultatea de Administraţie Publică pentru admiterea 2013, sesiunea iulie. În listă este menționat și locul unde se va desfășura examenul (sala, adresa).

Lista candidaţilor, aici.

Lista poate fi consultată pe site-ul Facultăţii de Administraţie Publică.

Harta Sala Povernei

Povernei

Harta Sali Titulescu

Atenţie!

Candidații trebuie să se prezinte în sală cu cel puțin 45 de minute înainte de ora programată.

La intrare în sala de examen, candidaţii trebuie să prezinte cartea de identitate şi legitimaţia de concurs.

Lucrarea de examen se redactează numai cu pix cu mină de culoare albastră sau neagră dar nu se pot folosi ambele culori pe aceeaşi probă de examen.

Este interzis accesul în sala de examen cu telefoane mobile. Orice încercare de fraudare a examenului de admitere duce la eliminarea candidatului din concurs.

Proba de concurs

Proba de concurs va avea loc vineri, 26 iulie 2013, ora 8.00. Candidații trebuie să se prezinte în sală cu cel puțin 45 de minute înainte de ora programată.

Examenul de admitere la Facultatea de Administraţie Publică constă în susţinerea unei probe scrise (examen tip grilă, 30 de întrebări, o varianta de răspuns corectă) la una dintre urmatoarele discipline, la alegere : Economie, Geografie, Istoria romanilor, Limba romana sau Limba engleza. Media examenului de admitere se calculează astfel: 80% din nota obţinută la proba scrisa + 20% din media obtinută la examenul de bacalaureat.

Subiecte posibile pentru admiterea la Facultatea de Administraţie Publică

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.