Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
S-au afişat rezultatele la admiterea la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice
iul 22, 2015

 
Rezultate admitere 2015 Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, aici.
  • Pentru specializarea Comunicare şi relaţii publice, aici.
  • Pentru specializarea Publicitate, aici.

 

 

Informaţii despre contestaţii, aici.

 

CE FAC DACĂ AM FOST ADMIS(Ă)?

În perioada 23-24 iulie a.c. (între 10.00-13.00 şi 14.00-16.00), candidaţii care au fost admişi la învăţământul de zi trebuie să se prezinte pentru înmatriculare la sala 510 (sala de înscriere).

Pentru candidaţii care au ocupat un loc finanţat de la bugetul de stat, înmatricularea constă în depunerea DIPLOMEI DE BACALAUREAT ÎN ORIGINAL şi achitarea taxei de înmatriculare de 100 RON.

Pentru candidaţii care au ocupat un loc cu taxă, înmatricularea constă în achitarea taxei de înmatriculare de 100 RON şi a primei rate din taxa de şcolarizare de 1000 RON. De asemenea, candidaţii admişi pe locurile cu taxă vor prezenta copia legalizată a diplomei de bacalaureat.

Neprezentarea în perioada menţionată atrage după sine pierderea locului ocupat.

 

CE FAC DACĂ NU AM FOST ADMIS(Ă), DAR MEDIA ESTE MAI MARE DE NOTA 5 (CINCI)?

În data de 23 iulie candidaţii care nu au ocupat un loc la învăţământul de zi, dar care au obţinut cel puţin nota 5 (cinci), pot solicita în scris, la sala 510, ocuparea unui loc eliberat prin retragerea unui candidat admis. Înmatricularea candidaţilor declaraţi admişi ca urmare a retragerii unui candidat se face în data de 27.07.2015, între orele 12.00-13.00.

Repartizarea pe aceste locuri se va face exclusiv pe baza cererilor depuse in în data de 23 iulie în ordinea mediilor, dar şi a opţiunilor. Înmatricularea constă în achitarea taxei de înmatriculare de 100 RON şi a primei rate din taxa de şcolarizare de 1000 RON. De asemenea, candidaţii admişi pe locurile cu taxă vor prezenta copia legalizată a diplomei de bacalaureat.

Retragerea dosarelor depuse la admitere (pentru candidaţii care nu au fost admişi) se face în perioada 23-24 iulie a.c.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.