Ce trebuie să faci dacă ai fost admis(ă) pe locurile la taxă la Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice sau la Facultatea de Management

Confirmă online locul, în contul tău de candidat(ă), deschis pe platforma de admitere

În perioada 17 – 23 iulie 2020, ora 12:00, toți candidații declarați admiși pe locuri la taxă vor confirma online locul la programul de studii la care au fost admiși.

Pentru a confirma online locul pe care ai fost admis(ă):

Pasul 1: Încarcă Formularul de confirmare a locului de studii ocupat în urma concursului de admitere la SNSPA, completat, semnat și scanat/fotografiat. Îl poți descarcă de aici.

Pasul 2: Încarcă dovada de plată pentru:

Taxa de înmatriculare – în valoare de 100 de lei

Toți candidații declarați admiși pe locuri la taxă vor achita taxa de înmatriculare, în contul facultății la care au fost admiși. Detalii legate de detaliile plății și conturile bancare ale facultăților, aici.

Taxa de școlarizare

Candidații admiși pe locuri la taxă vor achita cel puțin prima rată din taxa de școlarizare, conform prevederilor din contractul de studii. Detalii legate de valoarea taxelor și conturile bancare ale facultăților, aici.

Pasul 3: Încarcă contractul de studii

Contractul de studii, în format electronic, corespunzător facultății la care ai fost admis/admisă, poate fi descărcat de aici. Încarcă contractul completat, semnat și scanat/fotografiat

 

Atenție! În cazul în care, în perioada menționată 17-23 iulie 2020, ora 12:00, un candidat admis nu a încărcat online toate documentele, va pierde locul pe care a fost declarat admis.

În cazul vacantării locurilor de la buget, în perioada 22 – 24 iulie 2020 candidaţii din listele cu taxă, care pot ocupa un loc de la buget,  vor fi contactați de secretariate în vederea confirmării şi înmatriculării.

Comments are closed.