Ce trebuie să faci dacă ai fost admis(ă) pe locurile de la buget la Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice sau la Facultatea de Management

A. Confirmă online locul, în contul tău de candidat(ă), deschis pe platforma de admitere

În perioada 17 – 23 iulie 2020, ora 12:00, toți candidații declarați admiși pe locuri de la buget vor confirma online locul la programul de studii la care au fost admiși.

Pentru a confirma online locul pe care ai fost admis(ă):

Pasul 1: Încarcă Formularul de confirmare a locului de studii ocupat în urma concursului de admitere la SNSPA, completat, semnat și scanat/fotografiat. Îl poți descarcă de aici.

Pasul 2: Încarcă dovada de plată pentru:

  • Taxa de înmatriculare – în valoare de 100 de lei

Toți candidații declarați admiși pe locuri de la buget vor achita taxa de înmatriculare, în contul facultății la care au fost admiși. Detalii legate de detaliile plății și conturile bancare ale facultăților, aici.

Pasul 3: Încarcă contractul de studii

Contractul de studii, în format electronic, corespunzător facultății la care ai fost admis/admisă, poate fi descărcat de aici. Încarcă contractul completat, semnat și scanat/fotografiat.

 

Atenție! În cazul în care, în perioada menționată 17-23 iulie 2020, ora 12:00, un candidat admis nu a încărcat online toate documentele, va pierde locul pe care a fost declarat admis.

 

B. Depune Diploma de Bacalaureat – în original, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A)

În perioada 18-21 iulie 2020, candidații admiși pe locuri de buget vor depune la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A) doar Diploma de Bacalaureat, în original. Candidații vor primi o adeverință care să ateste depunerea diplomei de bacalaureat, în original, la SNSPA.

Atenție! Pentru a evita supraaglomerarea din curtea universității și pentru a respecta măsurile de prevenție impuse de pandemia generată de noul coronavirus, candidații vor veni la sediul SNSPA, din Bd. Expoziției, nr. 30 A, conform acestei programări, respectând regulile impuse de organizatori, respectiv măsurile de distanțare fizică și folosirea măștilor de protecție.

În cazul în care, în perioada menționată, 18-21 iulie 2020, un candidat admis pe locurile la buget nu a depus Diploma de bacalaureat în original, la sediul SNSPA, conform programării afișate, va pierde locul pe care a fost declarat admis.

Comments are closed.