Programarea candidaților admiși la masteratele Facultății de Management pentru depunerea diplomei de licență la sediul SNSPA

Pentru a evita supraaglomerarea din curtea universității și pentru a respecta măsurile de prevenție impuse de pandemia generată de noul coronavirus, candidații admiși pe locurile de la buget la masteratele Facultății de Management se vor programa, completând în perioada 25-26 iulie 2020, un formular online și vor veni la sediul SNSPA, din Bd. Expoziției, nr. 30 A, doar conform programării, respectând regulile impuse de organizatori, respectiv măsurile de distanțare fizică și folosirea măștilor de protecție.

Pentru a respecta măsurile de distanțare socială, numărul persoanelor care pot fi reprogramate în acest interval orar este limitat.

Atenție! Candidații admiși pe locurile de la buget, absolvenți ai SNSPA, promoția 2020, care nu și-au ridicat adeverința de licență în original, confirmă locul doar online, prin încărcarea documentelor solicitate în secțiunea înmatriculare din platforma de admitere, urmând ca adeverința de licență în original să fie păstrată/transferată la secretariatul facultății la care se înmatriculează.

Candidații sunt rugați să se programeze, în intervalul disponibil, completând formularul corespunzător, în limita locurilor stabilite de organizatori.

Data Intervalul orar disponibil Facultatea de Management
27 iulie 2020 9-11:00 Programează-te
28 iulie 2020 11-13:00 Programează-te
29 iulie 2020 15-17:00 Programează-te