Cursuri deschise şi evenimente "altfel" la SNSPA

În perioada 25 martie-19 aprilie 2019, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează o serie de evenimente speciale pentru liceeni, integrate în perioada dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului naţional „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!“.

Timp de patru săptămâni, elevii vor participa, în funcţie de pasiunile şi preocupările lor, la cursuri deschise şi la evenimente special organizate şi programate la toate cele patru facultăţi din cadrul universităţii: Facultatea de Administraţie Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Facultatea de Management şi Facultatea de Ştiinţe Politice.

Elevii vor experimenta viaţa de student, îşi vor cunoaşte viitorii profesori, vor participa la simulări de stagii de practică, prezentări ale mobilităţilor Erasmus+, tutoriate pentru admitere, ateliere de analiză psiho-judiciară a comportamentului tinerilor sau ateliere de teatru, proiecţii de film, consiliere în carieră și coaching.

Toate cursurile şi evenimentele se desfăşoară la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, Nr. 30 A, Sector 1, Bucureşti), între orele 8:00-18:00.

Cum poţi participa

După ce consultă programul evenimentelor, elevii se pot înscrie individual, completând formularul online corespunzător fiecărei săptămâni. Formularele pot fi accesate mai jos.

Cadrele didactice care doresc să participe împreună cu elevii la „Cursurile deschise” sunt rugate să trimită un mail la adresa relatii.publice@snspa.ro, cu numărul de elevi participanţi şi cursurile selectate de aceştia.

Programul evenimentelor şi cursurilor deschise. Înscrieri online