Finalizează preînscrierea online la SNSPA

Reamintim că data limită pentru finalizarea preînscrierii online este 16 iunie 2020, ora 23:59.

Toți candidații care și-au deschis un cont de utilizator pe platforma de admitere online la SNSPA vor primi un mesaj cel târziu luni, 15 iunie 2020, cu informații legate de preînscrierea lor.

Pentru a putea fi clasificați la programele de studii alese, candidații trebuie să completeze secțiunile din contul de candidat la SNSPA.

Verifică:
– dacă datele completate în contul tău de candidat sunt corecte și complete. Fiecare candidat/ă este responsabil de acuratețea datelor introduse în câmpurile platformei de admitere online. Numai aceste date vor fi luate în considerare pentru preînscrierea la programele selectate.
– dacă ai completat câmpul “CNP” – Codul Numeric Personal, așa cum apare în cartea ta de identitate.
– dacă ai selectat facultatea și programele de studii la care vrei să te preînscrii
– dacă ai completat câmpurile din secțiunea “Medie clasa a XI-a”:

  1. Media generală a clasei a XI-a
  2. Media obținută în clasa a XI-a, la disciplina Limba și literatura română, pentru departajarea candidaților, în cazul mediilor egale

– dacă ai încărcat scrisoarea de motivație în cazul în care vrei să te preînscrii la programul de studii “Comunicare și Media Emergente /Communication and Emerging Media”,
– dacă ai încărcat fotografia cărții de identitate și fotografia certificatului de naștere
– dacă ai achitat taxa de înscriere, în valoare de 80 de lei, indiferent de numărul programelor pentru care ai optat

Toate datele sunt validate și salvate în contul tău de candidat, doar în momentul apăsării butonului “Salvează”.

Completează aceste date cât mai curând! După data de 16 iunie 2020, în cazul în care nu ați completat toate câmpurile din contul de candidat, veți fi eliminați din concurs.

Duminică, 21 iunie 2020, te așteptăm pe admitere.snspa.ro cand vom afișa rezultatele clasificării. Doar cei care au completat secțiunile “Profil”, “Documente”, “Programe”, “Medie clasa a XI-a”, “Taxa de înscriere”, până în data de 16 iunie, vor fi preînscriși la SNSPA și vor putea reveni în contul de utilizator, doar la secțiunea “Studii”, după afișarea rezultatelor examenului de bacalaureat, pentru a încărca dovada promovării acestuia (Diploma de bacalaureat și foaia matricolă), fără a putea face modificări în secțiunile completate.

Dacă ai întrebări legate de completarea contului de candidat:
– Consultă Ghidul înscrierii online la SNSPA
– Verifică dacă întrebarea ta nu și-a găsit deja răspunsul la secțiunea “Întrebări frecvente

Urmărește tutorialul video de mai jos și vei vedea ce simplu este!

 

Comments are closed.