Creează-ți contul de candidat la admiterea la SNSPA

Crearea și completarea online a conturilor de candidați la admiterea la SNSPA se încheie pe 16 iunie 2020! Dacă nu te-ai înscris, mai ai câteva zile la dispoziţie. Intră acum pe admitere.snspa.ro!

Completează totul online #deAcasă #înSiguranță, până pe 16 iunie, și vei afla rezultatele înaintea începerii examenului de bacalaureat. Urmărește acest tutorial video și vei vedea ce simplu este!

În perioada preînscrierii online, candidații își deschid contul de utilizator, completează corect și complet toate câmpurile obligatorii, încarcă documentele fotografiate/scanate, selectează programele de studii și achită taxa de înscriere. Înainte de începerea examenului de bacalaureat, SNSPA va afișa lista tuturor celor care s-au preînscris. Duminică, 21 iunie 2020, SNSPA va afișa un clasament al tuturor candidaților, în funcție de media generală a clasei a XI-a, pentru cei preînscriși la Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare și Relații Publice și la Facultatea de Management.

 

Cum se desfășoară preînscrierea online la SNSPA
Concursul de admitere la studiile universitare de licenţă cuprinde două etape: preînscrierea online și admiterea.
În etapa admiterii, desfășurată după finalizarea examenului de bacalaureat, doar candidații care s-au preînscris online vor accesa contul de utilizator și vor încărca dovada promovării examenului de bacalaureat.
Accesează platforma de admitere online, deschide un cont de utilizator. Platforma poate fi utilizată cu ușurință de pe orice dispozitiv de tip desktop PC, laptop, tabletă, telefon mobil, cu acces la rețeaua de internet.

Pentru a fi considerat preînscris/ preînscrisă, trebuie ca în perioada 18 mai – 16 iunie 2020, ora 23:59:

  1. Să completezi toate câmpurile din secțiunea “Profil”. Asigură-te că ai completat corect și complet câmpurile “Nume”, “Prenume”, “CNP”, în căsuțele corespunzătoare.
  2. Să verifici dacă ai completat câmpurile: “Media clasei a XI-a” – în baza căreia se face clasificarea candidaților, respectiv media obținută în clasa a XI-a, la disciplina Limba și literatura română, pentru departajarea candidaților, în cazul mediilor egale (ambele medii fiind obligatorii pentru clasamentul pe care îl vom afișa duminică, 21 iunie 2020).
  3. Să alegi facultatea, programele de studii, regimul de finanțare (buget/taxă), la care vrei să te înscrii.
  4. Dacă vrei să te înscrii la programul de studii “Comunicare și Media Emergente /Communication and Emerging Media”, încărcarea scrisorii de motivație este obligatorie, fiind evaluată cu calificativul „admis” sau „respins”. Lipsa acesteia sau calificativul „respins” duce la eliminarea din concurs. Scrisoarea se încarcă în secțiunea “Media clasei a XI-a”.
  5. Să încarci documentele solicitate în secțiunea “Documente”
  6. Să achiți taxa de înscriere, în valoare de 80 de lei, indiferent de numărul programelor pentru care ai optat. Asigură-te că ai completat toate datele din secțiunea “Profil”, înainte de a achita taxa de înscriere.

Poți efectua plata taxei de înscriere, online, direct din contul tău de candidat și vei primi confirmarea plății, de la banca emitentă a cardului bancar folosit pentru achitarea taxei.
Sau poți achita taxa de înscriere prin ordin de plată. Dar nu uita să încarci dovada în contul de candidat, la secțiunea Plata taxei de înscriere. Detaliile plății, aici.

Toate datele sunt validate și salvate în contul tău de candidat, în momentul apăsării butonului “Salvează”.

După data de 16 iunie 2020, când se finalizează etapa preînscrierilor, nu vei putea să mai modifici sau să completezi vreun câmp. Orice omisiune sau greșeală în completarea câmpurilor obligatorii duce la eliminarea din concursul de admitere la SNSPA.
Fiecare candidat/ă este responsabil de acuratețea datelor introduse în câmpurile platformei de admitere online. Numai aceste date vor fi luate în considerare pentru preînscrierea la programele selectate.

Dacă ai întrebări:
– Consultă Ghidul înscrierii online la SNSPA
– Verifică dacă întrebarea ta nu și-a găsit deja răspunsul la secțiunea “Întrebări frecvente
– Nu ezita să ne contactezi la adresa de email admitere@snspa.ro

Comments are closed.