Au început înscrierile la programele de masterat ale Facultăţii de Management

Programele de masterat din cadrul Facultății de Management oferă studenţilor flexibilitatea de a-şi personaliza educația atât în funcție de propriile interesele specifice, cât și în concordanță cu aspirațiile de carieră. Prin programele noastre de studii universitare de masterat, gândite după principiul “experiental learning”, ne propunem să depășim perspectiva unei simple pregătiri în domeniu oferind aplicanților posibilitatea reală de a deveni acei “lideri” cu potențial de dezvoltare a domeniului în care lucrează și totodată cei care pot transforma vieți, cariere și companii în povești de succes.

Programe de masterat – învățământ cu frecvență

Double degree joint Master’s programme in Management and Digital Innovation / Management of Business, Innovation and Technology offered by SNSPA and the University of Sheffield (in English). More details on the program and the application process here
Masterat Management și branding corporativ.  Detalii despre program și procesul de admitere aici
Masterat Antreprenoriat şi management strategic.  Detalii despre program și procesul de admitere aici.
Master in Programs and Investments Management (in English). More details on the program and the application process here.

Facultatea de Management, cea mai tânără structură din cadrul SNSPA, îşi asumă rolul de a pregăti tineri care îşi doresc o carieră în structurile de conducere ale organizaţiilor, în practica și consultanța de afaceri și management.

Admitere 2019

Condițiile de admitere

Proba de concurs la masteratele de Antreprenoriat și management strategic (AMS, cu predare în limba română), de Management și  branding corporativ (MBC, cu predare în limba română) și de Managementul programelor și investițiilor (PIM, cu predare în limba engleză) constă în testarea cunoştinţelor pe bază de proiect – realizarea unei prezentări în format PowerPoint, predată în dosarul de înscriere.

Pentru Masteratul de Management al programelor și investițiilor (cu predare doar în limba engleză) este necesar ca proiectul de admitere să fie redactat în întregime în limba engleză sau, dacă proiectul este redactat în limba română, dosarul de concurs va include un certificat de limbă care să ateste competențele andidatului de utilizare a limbii engleze.

Informaţii suplimentare

Detalii privind temele prezentărilor, bibliografie şi modalitatea de evaluare, aici.

Detalii privind modalitatea de admitere la programul Management și inovare digital – parteneriat Sheffield, aici.


Când vă înscrieţi:

 • 15 iunie – 25 iulie 2019 (numai în zilele lucrătoare ale perioadei)

Unde vă înscrieţi: Sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), etajul 4

Hartă, mai jos.

 

 

Facilităţi pentru absolvenţii SNSPA:

 • Pentru înscrierea la concursul de admitere la studii universitare de masterat la Facultatea de Management, absolvenţii SNSPA vor beneficia de scutirea de la plata taxei de înscriere;
 • Pentru înscrierea la concursul de admitere la studii universitare de masterat la Facultatea de Management (cu excepția masteratului cu dublă diplomă cu Universitatea Sheffield), absolvenţii FM vor depune doar cererea de înscriere tip, CV-ul şi proiectul (prezentarea în format PowerPoint);

Pentru înscrierea la concursul de admitere la studii universitare de masterat la Facultatea de Management, absolvenţii altor universităţi, care aleg opțiunea alegerii înscrierii la mai multe masterate ale Facultăţii de Management, vor plăti o singură taxă de înscriere.

Taxa de înscriere la examenul de admitere este de 150 lei și poate fi achitată prin ordin de plată în contul bancar al facultăţii:

Învăţământ cu frecvenţă (IF)
Cont bancar: RO02 BRDE 445S V336 4359 4450, deschis la BRD

Detaliile plății:

 • numele și prenumele candidatului
 • facultatea: SNSPA-FM / ZI
 • taxa de înscriere la examenul de admitere

Toate detaliile legate de admiterea la  programele de masterat ale Facultăţii de Management, aici.

 

Admiterea la studii de masterat a românilor de pretutindeni

Potrivit metodologiei, tinerii din Republica Moldova, precum şi etnicii români din Albania şi Macedonia, vor depune dosarele de admitere la sediul SNSPA şi vor candida pentru numărul de locuri alocate.

 • Dosarul de concurs se depune la sediul SNSPA din Bd. Expoziţiei 30A, etaj 8, camera 821luni – vineri, în intervalul orar: 10:00 – 14:00;
 • Fiecare candidat declarat admis va confirma un singur loc de studiu, prin depunerea Anexei nr. 4;
 • La înmatriculare, candidații declarați admiși vor depune actele de studii în original.
 • Perioada de înscriere: 1– 19 iulie 2019
  Data anunţării rezultatelor concursurilor: 20 iulie 2019
  Perioada de înmatriculare: 22 – 23 iulie 2019

Etapele concursului de admitere, aici.

Comments are closed.