Paşii pentru completarea fişelor de înscriere

Fişă de înscriere

Admitere licenţă 2019 | Paşii pentru completarea onlinea fişei de înscriere

Înainte să începeţi completarea online a fişei de înscriere, asiguraţi-vă că aveţi la îndemână actele de care aveţi nevoie pentru a completa câmpurile obligatorii: actul de identitate, diploma de bacalaureat (pentru absolvenţii de liceu promoţia 2018, adeverinţa care atestă promovarea examenului, în cazul în care nu aţi primit diploma).

1. Accesaţi Fişa de înscriere, pe site-ul facultăţii la care vreţi să vă inscrieţi.

Citiţi cu atenţie informaţiile utile care prezintă regulile de completare a fişei de înscriere. Pentru a începe completarea online a fişei, apăsaţi butonul CONTINUAŢI.

2. Prima pagina a fişei de înscriere conţine informaţii legate de identificarea candidatului, datele de contact, feedback-ul pe care îl aşteptăm de la candidaţi.

3. La finalul primei pagini din fişa de înscriere, va trebui să alegeţi tipul de studii (Licenţă)

• Asiguraţi-vă că aţi completat corect toate câmpurile obligatorii (cele marcate cu *).

La cîmpul obligatoriu privind localitatea de naştere sau absolvirea studiilor, vă rugăm să precizaţi doar denumirea oraşului, comunei sau satului, fără a preciza tipul localităţii (oraş, comună, sat).

Pentru candidaţii din Bucureşti, cîmpul “judeţ” se completeaza cu Bucureşti şi câmpul localitate se completează cu Bucureşti Sectorul 1, 2… 6.

• În cazul în care aţi omis un câmp obligatoriu sau există o eroare pe pagină, aplicaţia o să vă atenţioneze şi nu veţi putea trece la pagina următoare. Atenţie! Veţi relua întregul proces de completare din pagina respectivă.

4. Apăsaţi butonul CONTINUAŢI pentru a ajunge la cea de-a doua pagina a fişei de înscriere.

5. Pagina 2 a fişei de înscriere conţine informaţii legate de liceul absolvit, media examenului de bacalaureat, datele de identificare a diplomei de bacalaureat/adeverinţei

• Denumirile instituţiilor de învăţământ absolvite vor fi completate corect şi complet, fără prescurtări, conform documentelor depuse la dosarul de admitere (ex: COLEGIUL NAŢIONAL GHEORGHE LAZĂR)

• Mediile se vor scrie de forma: 8.45 (cu „punct”)

6. Alegeţi cu atenţie specializarea universitara:

Alegeţi optiunea 1 sau 2 în ordinea preferintelor specializarilor; daca nu doriti a doua optiune, alegeţi NU.

7. Modalitatea de finanţare:

Optaţi pentru ‘Fără taxă’ – dacă sunteţi interesaţi doar de locurile la buget

Optaţi pentru ‘Taxă’– dacă sunteţi interesaţi doar de locurile la taxă

Optaţi pentru ‘Fără/Cu taxă’ dacă sunteţi interesaţi să fiţi admişi, indiferent de finanţare

8. Alegeţi proba de concurs

Asiguraţi-vă că aţi completat corect toate câmpurile obligatorii (cele marcate cu *).

• În cazul în care vreţi să modificaţi ceva în prima pagină a fişei de înscriere, apăsaţi butonul Reveniti la pagina principala.

9. După introducerea tuturor datelor solicitate, apăsaţi butonul TRIMITE pentru finalizarea fişei de înscriere şi se generează fişa de înscriere în format .pdf .

Este recomandabil să salvaţi documentul .pdf pe calculatorul dvs. şi să verificaţi toate datele înainte de tipărire.

• În cazul în care observaţi unele greşeli, aveţi posibilitatea de a le corecta, alegând opţiunea MODIFICARE FIŞĂ de prima pagină.

10. Fişa de înscriere, corectă, se tipăreşte FAŢĂ-VERSO şi se alătură celorlalte documente care constituie dosarul dumneavoastră de înscriere. În cazul în care nu aţi tipărit fişa de înscriere vă rugăm să reţineţi COD FIŞA care este tipărit pe prima pagina, jos.

Atenţie! În cazul în care nu aţi reuşit să completaţi o fişă corectă, procesul poate fi realizat la sediul facultăţii, în perioada înscrierii.

Admitere masterat 2019 | Paşii pentru completarea onlinea fişei de înscriere

Înainte să începeţi completarea online a fişei de înscriere, asiguraţi-vă că aveţi la îndemână actele de care aveţi nevoie pentru a completa câmpurile obligatorii: actul de identitate, diploma de licenţă (adeverinţă de licenţă pentru promoţia 2018).

1.    Accesaţi Fişa de înscriere, pe site-ul facultăţii la care vreţi să vă inscrieţi.

Citiţi cu atenţie informaţiile utile care prezintă regulile de completare a fişei de înscriere.
Pentru a începe completarea online a fişei, apăsaţi butonul  CONTINUAŢI

2.    Prima pagina a fişei de înscriere conţine informaţii legate de identificarea candidatului, datele de contact, feedback-ul pe care îl aşteptăm de la candidaţi.

  • La cîmpul obligatoriu privind localitatea de naştere sau absolvirea studiilor, vă rugăm să precizaţi doar denumirea oraşului, comunei sau satului, fără a preciza tipul localităţii  (oraş, comună, sat).
  • Pentru candidaţii din Bucureşti, cîmpul “judeţ” se completeaza cu Bucureşti şi câmpul localitate se completează cu Bucureşti Sectorul 1, 2… 6.

3.    La finalul primei pagini din fişa de înscriere, va trebui să alegeţi tipul de studii (Masterat)
•    Asiguraţi-vă că aţi completat corect toate câmpurile obligatorii (cele marcate cu *).
•  În cazul în care aţi omis un câmp obligatoriu sau există o eroare pe pagină, aplicaţia o să vă atenţioneze şi nu veţi putea trece la pagina următoare. Atenţie! Veţi relua întregul proces de completare din pagina respectivă.

4.    Apăsaţi butonul CONTINUAŢI pentru a ajunge la cea de-a doua pagina a fişei de înscriere.

5.    Pagina 2 a fişei de înscriere conţine informaţii legate de liceul absolvit, media examenului de bacalaureat, datele de identificare a diplomei de bacalaureat/adeverinţei
•    Denumirile instituţiilor de învăţământ absolvite vor fi completate corect şi complet, fără prescurtări, conform documentelor depuse la dosarul de admitere (ex: UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI)
•    Mediile se vor scrie de forma: 8.45 (cu „punct”)

5.    Pagina 2 a fişei de înscriere conţine informaţii legate de liceul absolvit, media examenului de bacalaureat, datele de identificare a diplomei de bacalaureat/adeverinţei
•    Denumirile instituţiilor de învăţământ absolvite vor fi completate corect şi complet, fără prescurtări, conform documentelor depuse la dosarul de admitere (ex: UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI)
•    Mediile se vor scrie de forma: 8.45 (cu „punct”)

6.    Alegeţi cu atenţie programul de masterat:

Atenţie! Pentru cei care se înscriu la programele de masterat ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, Facultăţii de Management sau ale Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană: pentru fiecare masterat – completaţi online o fişă de înscriere, achitaţi taxa de înscriere, depuneţi un dosar de înscriere

7.    Modalitatea de finanţare:
Optaţi pentru ‘Fără taxă’ – dacă sunteţi interesaţi doar de locurile la buget
Optaţi pentru  ‘Taxă’– dacă sunteţi interesaţi doar de locurile la taxă
Optaţi pentru  ‘Fără/Cu taxă’ dacă sunteţi interesaţi să fiţi admişi, indiferent de finanţare

Asiguraţi-vă că aţi completat corect toate câmpurile obligatorii (cele marcate cu *).
•    În cazul în care vreţi să modificaţi ceva în prima pagină a fişei de înscriere, apăsaţi butonul “Reveniti la pagina principala”.

8.    După introducerea tuturor datelor solicitate, apăsaţi butonul TRIMITE pentru finalizarea fişei de înscriere şi se generează fişa de înscriere în format .pdf .
Este recomandabil să salvaţi documentul .pdf  pe calculatorul dvs. şi să verificaţi toate datele înainte de tipărire.

•    În cazul în care observaţi unele greşeli, aveţi posibilitatea de a le corecta, alegând opţiunea MODIFICARE FIŞĂ de prima pagină.

9.    Fişa de înscriere, corectă, se tipăreşte FAŢĂ-VERSO şi se alătură celorlalte documente care constituie dosarul dumneavoastră de înscriere. În cazul în care nu aţi tipărit fişa de înscriere vă rugăm să reţineţi COD FIŞA care este tipărit pe prima pagina, jos.

Atenţie! În cazul în care nu aţi reuşit să completaţi o fişă corectă, procesul poate fi realizat la sediul facultăţii, în perioada înscrierii.

Abonează-te la:
Abonare Newsletter admitere la facultate Abonare Newsletter admitere la masterat
Ştiri legate de admiterea la doctorat
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.