Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Admitere masterat 2014: Preînscriere asistată la masteratele cu frecvenţă oferite de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice
mar 25, 2014

Începând cu anul 2014, candidații care vor să se înscrie la programele de masterat cu frecvență oferite de Facultatea de Comunicare și Relații Publice pot beneficia de asistență specializată pentru pregătirea dosarelor de admitere. Această oportunitate a luat naștere ca urmare a preocupării noastre constante pentru familiarizarea candidaților cu așteptările și cerințele specifice învățământului masteral.

Cum vă puteţi preînscrie la masterate?

  • Prin completarea formularului de preînscriere, disponibil aici, în perioada 15 martie -  1 august 2014.  

Cum puteţii beneficia de asistență de specialitate pentru pregătirea prezentărilor?

  • Odată preînscrişi, veți primi un email de confirmare, cu detalierea pașilor care vor trebui parcurși pentru a intra în legătura cu tutorii dvs., în funcție de programul de studiu selectat.  

Atenţie! Asistența este acordată la cererea candidaților. Prin urmare, este necesar ca dvs. să inițiați dialogul cu tutorii pe marginea temelor dvs. de prezentare. Asistența poate consta inclusiv în indicarea și/sau furnizarea unor surse bibliografice suplimentare, în funcție de tema aleasă de candidat.

De ce alte avantaje puteţi beneficia? 

Candidații preînscriși vor avea avea următoarele oportunități:
  • invitații la evenimente tematice organizate de Facultatea de Comunicare și Relații Publice (workshop-uri, conferințe, mese rotunde, dezbateri). Participarea la astfel de evenimente poate contribui la aprofundarea tematicii de interes și la familiarizarea cu mediul de învățare propriu facultății;
  • consiliere cu privire la oportunitățile de carieră asociate masteratului și/sau domeniului de studiu ales;
  • posibilitatea de a intra în contact cu actuali masteranzi și absolvenți ai programului de studiu ales, pentru a se edifica asupra procesului de studiu și oportunităților de carieră;
  • newsletter-ul SNSPA, care conține informații cu privire la proiectele și inițiativele universității.

 

Clarificări importante:

Preînscrierea reprezintă o modalitate de a veni în sprijinul candidaților care doresc să se pregătească în mod temeinic pentru admiterea la masteratele cu frecvență.

Preînscrierea este opțională și nu influențează în nici un fel șansele candidaților de a fi admiși sau respinși la un program masteral.

Preînscrierea NU echivalează cu un proces de admitere, candidații preînscriși respectând instrucțiunile și calendarul de admitere, conform broșurii de admitere și paginii www.comunicare.ro. 

Preînscrierea NU condiționează înscrierea la examenul de admitere.

 

Condiţiile de admitere la programele de masterat ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.